22 °

max 34 ° / min 21 °

Nedjelja

08.09.

34° / 21°

Ponedjeljak

09.09.

30° / 20°

Utorak

10.09.

24° / 18°

Srijeda

11.09.

24° / 17°

Četvrtak

12.09.

25° / 16°

Petak

13.09.

23° / 18°

Subota

14.09.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Milović pozvao Mandića da mu omogući učešće na sjednici na kojoj će se raspravljati o njegovom razrješenju

Izvor: Antena M: Dragan Tomašević

Politika

Comments 3

Milović pozvao Mandića da mu omogući učešće na sjednici na kojoj će se raspravljati o njegovom razrješenju

Autor: Antena M

  • Viber

Ministar pravde Andrej Milović pozvao je predsjednika Skupštine Crne Gore Andriju Mandića da mu omogući učešće u radu sjednice na kojoj će poslanici raspravljati o premijerovoj inicijativi za njegovo razrješenje sa dužnosti.

"Poštujući građane i značaj Skupštine Crne Gore kao najvažnije institucije u državi, smatram da je važno da se čuje i moj glas u ovom procesu kako bi se osigurala transparentnost i zaštitio interes javnosti da čuje obje strane",  istakao je Milović na društvenoj mreži Iks, gdje je i priložio fotografiju dopisa koji je uputio Mandiću.

Podsjećamo, Milović je na vanrednoj konferenciji za medije prije tri dana, nakon završetka skupštinskog zasijedanja i usvajanja seta akata koji su ključni za dobijanje Izvještaja o ispunjenosti privremenih mjerila u poglavljima 23 i 24, pozvao premijera Milojka Spajića da „svedu račune“ i podnese inicijativu za njegovu smjenu.

Spajić je prije dva dana od Skupštine zatražio da u hitnoj proceduri smijeni Milovića, ali se Kolegijum predsjednika Skupštine još nije izjasnio o tom zahtjevu i mogućnosti da se o njemu, možda, odlučuje na prvoj narednoj sjednici zakazanoj za 19. jun.

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

mr

Čuvaj da te ne pozove... A oni dvojica u dilu! Vojvoda ga spašava dok završi posao, a onda ga "pušta niz vodu", kao što je i on tebe! Srpska posla!

Katunjanin

Mandic je stari prepredenjak namazan svim mastima i znam da ce ti omoguciti prisustvo iz razloga sto ce na tvoje izlaganje suprotna strana moci coporativno da te osporavaju ,u suprotnom bit ce ti omoguceno da samostalno nastupis na javnom servisu dje oni nece moci da ucestvuju !

Legenda

Puštio te niz vodu.Vjerovao si pogrešnom covjeku koji je na sve spreman.Ni Mijatović nije bolji.Isti lonac.Iznosi sve što imaš dace narod svoj sud komšinice moj sa drača.Sve iznosi izbaci sav prljavi ves