21 °

max 34 ° / min 21 °

Nedjelja

08.09.

34° / 21°

Ponedjeljak

09.09.

30° / 20°

Utorak

10.09.

24° / 18°

Srijeda

11.09.

24° / 17°

Četvrtak

12.09.

25° / 16°

Petak

13.09.

23° / 18°

Subota

14.09.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
NSD: Vuko Todorović je pokazao kako jedan srpski političar poštuje datu riječ

Politika

Comments 1

NSD: Vuko Todorović je pokazao kako jedan srpski političar poštuje datu riječ

Autor: Antena M

  • Viber

Jučerašnjom odlukom da podnese ostavku na mjesto predsjednika Opštine Berane, Vuko Todorović je najbolje pokazao šta za nas iz Nove srpske demokratije znači odgovornost u poštovanju koalicionog sporazuma, navodi se u saopštenju partije koje potpisuje portparol Mirko Miličić.

"Izuzetno smo ponosni na Vuka Todorovića i rezultate koje je postigao tokom prethodne dvije godine, jer je pokazao kako se domaćinski upravlja jednom opštinom, poštujući sve različitosti mišljenja koje u njoj postoje i izlazeći u susret njenim građanima.

Podnošenjem ostavke, Vuko Todorović je pokazao kako to jedan odgovorni srpski političar poštuje koalicioni sporazum, koji je na koncu i postignut zbog što boljeg ispunjavanja interesa, volje i potreba građana, a ne bilo kakvih stranačkih ili ličnih materijalnih koristi", ističe se u saopštenju.

Iz NSD pozivaju i preostalu dvojicu kolega iz koalicije Za budućnost Berana da se na isti način odnesu prema koalicionim obavezama i da se u najskorijem vremenu izaberu novi predsjednik Skupštine i Opštine Berane.

"To je jedini ispravan put jer omogućava nastavak započetih i kandidovanih kapitalnih projekata koji za cilj imaju poboljšanje životnog standarda građana Berana, jer da bi se isti realizovali, neophodno je da vlast u toj Opštini traje pun mandat.

Nemamo sumnje da će Vuko Todorović svoju novu funkciju predsjednika Skupštine Opštine obavljati podjednako uspješno kao što je to do sada činio na funkciji predsjednika i da će rad tamošnjeg parlamenta podići na novi nivo", zaključuju iz NSD.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Katunjanin

Nemogu da osporim da medju srpskim politicarima ima postenih ljudi. Vi njegovu ostavku obrazlazete na svoj nacin ,a ja imam pravo na svoje misljenje. Ne poznajem covjeka ,zato cu komentar zadrzati za sebe !