26 °

max 28 ° / min 18 °

Utorak

02.07.

28° / 18°

Srijeda

03.07.

27° / 16°

Četvrtak

04.07.

27° / 17°

Petak

05.07.

30° / 17°

Subota

06.07.

31° / 20°

Nedjelja

07.07.

32° / 21°

Ponedjeljak

08.07.

33° / 22°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Spajić: Tramp razmišlja o programu koji je u suštini Evropa Sad

Izvor: Vlada CG/Saša Matić

Politika

Comments 9

Spajić: Tramp razmišlja o programu koji je u suštini Evropa Sad

Izvor: Antena M

Autor: Antena M

  • Viber

Bivši predsjednik Sjedinjenih Američkih Država (SAD) Donald Tramp razmišlja o programu koji je u suštini Evropa Sad, saopštio je predsjednik Vlade Crne Gore Milojko Spajić.

Sajić je na X platformi napisao da su uprošćavanje poreskog sistema, fokus na indirektne (varijabilne) poreze, podsticaj preduzetništva, optimizma, uspjeha, zdrave ambicije uz dostojanstvenu naknadu za rad i trud suština Evrope Sad.

 
"Trump razmišlja o programu koji je u suštini Evropa Sad. Koji je sad izgovor podržavaocima Trump-a iz regiona da kritikuju naš program?

MAGA 2024, Evropa Sad još od 2022! Uprošćavanje poreskog sistema, fokus na indirektne (varijabilne) poreze, podsticaj preduzetništva, optimizma, uspjeha, zdrave ambicije uz dostojanstvenu naknadu za rad i trud- to je suština Evrope Sad", napisao je Spajić.

Komentari (9)

POŠALJI KOMENTAR

gmaz

Znači, Tramp te iskopirao? Ti nama nijesi pokazao "program" no ga dao Trampu da ekonomski uzdigne Ameriku, jelte? Pobogu, čupnite ovoga Spajića za rukav i vratite ga na put, inače...ne valja rabota.

čitalac

Problem je što je u Crnoj Gori malo preduzetnika. Ja znam o čemu ovaj čovjek priča jer sam pokušavam nešto da radim. Takvima ova država na svakom koraku podmeće nogu i spotiče te. Prava slika CG su oni prosjaci na putu Pg-Ct koji blokiraju saobraćaj i traže 2 miliona eura!