23 °

max 34 ° / min 21 °

Nedjelja

08.09.

34° / 21°

Ponedjeljak

09.09.

30° / 20°

Utorak

10.09.

24° / 18°

Srijeda

11.09.

24° / 17°

Četvrtak

12.09.

25° / 16°

Petak

13.09.

23° / 18°

Subota

14.09.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
NSD: DPS preuveličava o napadu na Muratovića

Izvor: RTV Nikšić

Politika

Comments 3

NSD: DPS preuveličava o napadu na Muratovića

Izvor: Antena M

Autor: Antena M

  • Viber

Iz Nove srpske demokratije tvrde kako su iz DPS "preuveličali" kada su istakli kako je njihovog predsjednika OO Nikšić Borisa Muratovića napao direktor nikšićkog Sportskog centra Boško Drašković.

"To jasno govori da i sami znaju koliko neistina i raznih konstrukcija iznose", navode iz NSD.

Taj njihov strah u koga su velike oči i preuveličavanje kao u slučaju susreta Boška Draškovića i izvjesnog Muratovića porijeklom iz Bihora, slučajnog predsjednika OO DPS Nikšić, jasno govori da i sami znaju koliko neistina i lažnih konstrukcija iznose.

Probleme na bazenu novi menadžment je zatekao i uložio dosta novca u njihovo rešavanje. To što rešavanje problema dugo traje samo govori u kakvom je stanju ostavljen čitav Sportski centar. I sada oni koji su nam ostavili takav bazen pišu danima o tome kao da sistem za održavanje bazena nije njihova zaostavština. Pokazalo se da postojeći sistem ne može da se adekvatno popravi i servisira, pa će se morati naći novo dugoročno rešenje na čemu menadžment na čelu sa direktorom radi. Sigurnost korisnika bazena je na prvom mjestu i taj problem će se svakako riješiti u narednom periodu.

Iz NSD dodaju kako DPS svakodnevno iznosi neistinite konstrukcije.

"Zaboravljaju šta su oni napravili od Nikšića, a onda kada sretnu bilo kog funkcioner lokalne vlasti poušavaju da objasne kako niko od njih pojedinačno nema sa onim što njihov odbor saopštava i bivaju uvrijeđeni ako ih neko mrko pogleda ili im onako kako zaslužuju kaže da ne govori istinu, pa opet đuture kao odbor rone suze u saopštenjima", dodaju iz NSD.

 

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

mr

Ovo lociranje Muratovića da je iz Bihora, trebalo bi da ima vrlo jasnu poruku! Vojvodi i njegovim pulenima "bratskih" zagrljaja ne fali!

Rade

Kazete da je Muratovic iz Bihaca. Znaci prebrojavate krna zrnca. A pola vasih funkcioera i biraca su iz Trebinja. Nevidjeli se.

Milena

90 tih je srusena zemlja i otpoceli ste ratove,to nije uradio ovaj DPS,nego ste to radili i vi jer ste bili jedinstvena partija,stalno lazete,jedno nijeste naucili,da ste procitani i vi vas fukarluk,i da ko se lati maca od njega i strada,zato,ne junacite se,batina ima dva kraja.