23 °

max 34 ° / min 21 °

Nedjelja

08.09.

34° / 21°

Ponedjeljak

09.09.

30° / 20°

Utorak

10.09.

24° / 18°

Srijeda

11.09.

24° / 17°

Četvrtak

12.09.

25° / 16°

Petak

13.09.

23° / 18°

Subota

14.09.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
DPS: Novi sramni govor mržnje Marka Kovačevića najbolja preporuka za ulazak NSD u Vladu

Politika

Comments 3

DPS: Novi sramni govor mržnje Marka Kovačevića najbolja preporuka za ulazak NSD u Vladu

Izvor: Antena M

Autor: Antena M

  • Viber

"Novi sramni javni nastup predsjednika Opštine Nikšiću i istaknutog člana Nove srpske demokratije, Marka Kovačevića u kojem se Crnogorcima prijeti da će se sa njima obračunavati kao sa Turcima, očigledno je najbolja preporuka za najavljeni ulazak ove partije u Vladu", navodi se u reagovanju DPSa, na prijetnje koje je izrekao predsjednik Opštine Nikšić.

"U govoru mržnje Marka Kovačevića na Grahovcu sublimirana je sva suština velikosrpske politike i sklonost ka istorijskom revizionizmu. U samo nekoliko minuta njegovog govora obesmišljavaju se visemesječni napori funkcionera ove partije sa sebe prikazu kao velike pomiritelje, na čijem čelu se nalazi ni manje ni više nego četnički vojvoda Andrija Mandić.

Jasno je građanima Crne Gore da je Nova srpska demokratija pomiriteljska baš onoliko koliko je i njihov vođa Dalaj Lama. Ono što slijedi ulaskom NSD u Vladu pokazaće pravo lice sadašnje vladajuće većine -
izazivanje destabilizacije i bespoštedno sluganstvo drugim državama i njihovim interesima", navodi se u reagovanju DPS-a.

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

jovica

Tužilastvo će ga pozvat, nema sumje, kao i dosad, i popiće kafu i rakiju.

LFC

Dobro gospodo iz DPS - a odreagovali ste ovim sapštenjem i što sad? Možda neka konkretna reakcija,da izađete iz skupštine,neki protest u sred Nikšića. Ili samo pišete?

Katunjanin

Kovacevicu , bajke su ti na drugom spratu u srpsku kucu ,mi se bavimo ozbiljnom literaturom i istorijskim cinjenicama .Ako te mrzi da citas zamoli Micovica da ti isprica pokoju !