24 °

max 26 ° / min 18 °

Utorak

02.07.

26° / 18°

Srijeda

03.07.

27° / 15°

Četvrtak

04.07.

27° / 18°

Petak

05.07.

30° / 17°

Subota

06.07.

31° / 19°

Nedjelja

07.07.

32° / 21°

Ponedjeljak

08.07.

35° / 20°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Milatović: Milanović i ja se saglasili da je naša dužnost da se sa pijetetom sjećamo žrtava a ne da politički trgujemo

Politika

Comments 3

Milatović: Milanović i ja se saglasili da je naša dužnost da se sa pijetetom sjećamo žrtava a ne da politički trgujemo

Autor: Antena M

  • Viber

Upravo sam razgovarao sa Predsjednikom Republike Hrvatske gdinom Milanovićem, saopštio je na mreži X predsjednik države Jakov Milatović.

"Složili smo se da je naša obostrana dužnost da se sa pijetetom sjećamo svih žrtava genocida u Jasenovcu, a ne da politički trgujemo i žrtvama i zločinom, koji niko ne poriče i čije se godišnjice već decenijama zvanično obilježavaju.

Na vanjskopolitičkom planu, prioritet Crne Gore su dobrosusjedski odnosi i EU integracije. Republika Hrvatska je naš prvi EU susjed, zato posebnu pažnju moramo posvetiti očuvanju dobrih međusobnih odnosa", naveo je Milatović. 

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

nenad_mne

Jedan slučajni, a drugi odlazeći, sa pokušajem osvajanja premijerskog mandata! Saopštenja bez ikakvog uticaja, pogotovo nejakog! Treba samo slušati cirkuska saopštenja Vučića i pratiti ko ih realizuje u CG! Nejaki kao da je sa neba pao, kao bezgrešno začeće u politici?

jovan j.

Da si bio na mjestu Spaića, ti bi isto uradio. Vi ste blizanci, proizvod SPC, vjekovnog neprijtelja Crne Gore i njenih naroda.

Srecko

Kakvu sprdnju ste napravili od jedne ozbiljne države koja je bila na pravom putu dok Lolek i Bolek nisu uzeli glavne funkcije pomognuti onim vojvodom iz "Kristala' i zabavljacem iz Zete. Nadam se da Crna Gora ima snage da se izbori sa ovim klovnovima i da se vrati na pravi put.