26 °

max 32 ° / min 22 °

Ponedjeljak

01.07.

32° / 22°

Utorak

02.07.

28° / 18°

Srijeda

03.07.

27° / 16°

Četvrtak

04.07.

27° / 17°

Petak

05.07.

30° / 17°

Subota

06.07.

31° / 19°

Nedjelja

07.07.

33° / 22°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Mandić: Uskoro će se desiti rekonstrukcija Vlade; Milan Knežević već uputio poziv Vučiću da za Petrovdan  dođe u Crnu Goru

Izvor: Skupština Crne Gore

Politika

Comments 20

Mandić: Uskoro će se desiti rekonstrukcija Vlade; Milan Knežević već uputio poziv Vučiću da za Petrovdan dođe u Crnu Goru

Izvor: Antena M/TV Prva

Autor: Antena M

  • Viber

Predsjednik Skupštine Andrija Mandić potvrdio je u intervjuu za TV Prva  svojevrsni nastavak „svesrpskog sabora” („Jedan narod, jedan sabor - Srbija i Srpska"), koji je 8. juna održan u Beograd. Mandić je rekao da je predsjednika Srbije Aleksandra Vučića vjerovatno već obavijestio Milan Knežević, jer kako je podsjetio njih dvojica imaju dobre odnose. Kako je Antena M već pisala taj "svesrpski sabor"  planiran je za 12. jul (Petrovdan) o.g..

"Javno sam pozvao rukovodstvo Srbije i Republike Srpske da dođu kod nas, da li na sjever da li na primorje, želio bih da pošaljemo poruku zajedništva. Volio bih da dođu za Petrovdan, ako ne mogu onda neki drugi datum, za ono što mora da bude novi glas iz Crne Gore, a to nam je omogućila ova rezolucija. Nije lako bilo Srbiji kad je Crna Gora priznala nezavisnost Kosova. Svaka odluka u Ujedinjenim nacijama koja je bila antisrpska podržana je iz Crne Gore i preko svega toga su prešli. Ovo je sada pozitivna poruka, ne samo nas iz koalicije Za budućnost Crne Gore, nego većinske Crne Gore, iskazana kroz parlament, Srbiji i RS da nisu svi protiv Srbije", kazao je  Mandić.

Komentarišući petogodišnjicu smrti Momira Bulatovića, Mandić je kazao da je on obilježio istoriju Crne Gore i da je  bio  dovoljno vješt da učini da Crna Gora bude jedina Republika SFRJ u kojoj nije bilo građanskog rata. Mi jesmo imali napad NATO pakta, ali nismo imali građanski rat, a to je izbjegnuto mudrim ljudima i odlukama“, kazao je Mandić.

On smatra da će  uskoro doći do rekonstrukcije Vlade.

"Nije tajna da u Vladi ima disonantnih tonova, ima tu nekih različitosti, ali sve i da se razriješi taj ministar treba to mjesto popuniti. To je jedna procedura koja je neophodna da se uradi i onda je rekonstrukcija dobar način da se restartuje motor, ja bih želio da rekonstrukcija bude i sjutra kako bi kroz nju dobili novu dinamiku u radu" - ocijenio je Mandić i dodao da za sada ne može govoriti o imenima.

Mandić je kazao i da je saopštio da nemaju ništa protiv da Bošnjačka stranka bude dio Vlade i dodao da  onaj ko je imao nešto protiv bile su kolege iz Demokratske Crne Gore, međutim kasnije su objasnili.

"Moje želje su da se sve to desi do kraja ljeta i uvjeren sam da će se moje želje i ostvariti.  

Komentari (20)

POŠALJI KOMENTAR

nenad_mne

@PGCG, uživaju u pozivima za gostovanja po televizijama kojih se pristojan čovjek stidi, a i dobili su pare! S obzirom na karakterne osobine, to bi pokušali izmanipulisati, ali pretnja je, izgleda, preoizbiljna, pa srljaju u moralni sunovrat i to sa pjesmom i neozbiljnim rezolucijama, na štetu CG!

Mira

Mandica i Kneževiča je teško gledati i slušati,koliko neke tuge covjek u tom trenutku osjeca.Nije njima lako tako raspolucenim...živiš ovdje pun neke mržnje I nezadovoljstva.Imaš želje koje će ostati želje ,jer ovo je Crna Gora ,svidjalo im se ili ne.

Marina

Čovjek se u trenu zapita u kojem svojstvu je ova tikva dala sebi pravo da poziva okupatora u našu zemlju? Odakle mu pravo da poziva dušmane u KUĆU SVIH NAS ? Pa jasno je. I to i svako drugo pravo svi oni daju sami sebi jer NEMA KO DA IH SPRIJEČI U TOME. NEMA CRNOGORACA!!!! NAŽALOST!