22 °

max 27 ° / min 16 °

Srijeda

03.07.

27° / 16°

Četvrtak

04.07.

27° / 17°

Petak

05.07.

29° / 16°

Subota

06.07.

30° / 20°

Nedjelja

07.07.

32° / 21°

Ponedjeljak

08.07.

33° / 23°

Utorak

09.07.

35° / 23°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Crna Gora ne smije u Evropsku uniju – poručila Guskova, akademkinja SANU

Politika

Comments 10

Crna Gora ne smije u Evropsku uniju – poručila Guskova, akademkinja SANU

Autor: Antena M

  • Viber

Počeće proces ponovnog UJEDINJENJA SRPSKIH ZEMALJA, raspašće se i NATO, pa će se CRNA GORA osloboditi obaveza prema NATO-u i ponovo će se ujediniti sa Srbijom i Republikom Srpskom — tvrdi Jelena Guskova (75), koju predstavljaju kao rusku istoričarku, članicu Srpske akademije nauka i umetnosti.

Guskova je i nezvanični medijski tumač stavova Kremlja za Balkan, rukovoditeljka Centra za izučavanje savremene balkanske krize pri Institutu za slavistiku Ruske akademije nauka.

Komentarišući „Jedan narod, jedan sabor - Srbija i Srpska", skup koji je 8. juna održan u Beogradu — a čiji se nastavak ovih dana planira u Crnoj Gori — Guskova veli da je „svesrpski sabor značajan korak ka ujedinjenju svih Srba”, „nadam se, zajedno SA RUSIJOM”.

 U inervjuu za izvjesni portal „Српско-руско братство” (srbratstvo.ru), Guskova veli da se „ulaziti u Evropsku uniju NE SMIJE”.

Ranije ove godine, Vladislav Maslenikov, ambasador Ruske Federacije u Crnoj Gori, kazao je kako „ŠIRENJE EVROPSKE UNIJE na Balkan znači uvlačenje zemalja regiona u KONFRONTACIJU S RUSIJOM”.

 

Komentari (10)

POŠALJI KOMENTAR

cefalo

Podsjetnik za Guskovu i njenu "novu" nauku: Ф. М. Достоевский: "...Вы, впрочем, помните, за что мы вас любим, отнюдь не забывайте: именно за то, что вы черногорцы, а не просто какой-нибудь другой народ, который защищает свою независимость."

Vośa

Majku zovemo onom što nas je rodila a maśehom onu što nas o jadu zabavi. Naši stari su kazali " Teško tome koga Srbija hrani a Rusija brani". Gusko - va ovi što Crnoj Gori i Crnogorca dobro misle hvala im. Dabogda se njima tako vratolo.

chronicler

@Bbb, Znaš što, vazda je bilo go*nara koji su se prodavali za ručak i "status" , pa ih ima i sad, ali, ko je Crnogorac sa ljudskom vrlinom taj će i poslije smrti biti Crnogorac. Nikad nije bilo lako nositi to ime među alama koje te okružuju, ali ČAST je za odabrane ljude i nacije! Nije to za bagru.