27 °

max 32 ° / min 20 °

Nedjelja

07.07.

32° / 20°

Ponedjeljak

08.07.

35° / 22°

Utorak

09.07.

36° / 23°

Srijeda

10.07.

37° / 24°

Četvrtak

11.07.

38° / 25°

Petak

12.07.

38° / 26°

Subota

13.07.

39° / 26°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Milović predlaže skraćenje mandata Skupštini

Politika

Comments 6

Milović predlaže skraćenje mandata Skupštini

Izvor: CdM

Autor: Antena M

  • Viber

Ministar pravde Andrej Milović zatražio je danas od premijera Milojka Spajića da u dnevni red prve naredne sjednice kao posebnu tačku uvrsti raspravu o predlogu Vlade Skupštini za skraćenje mandata Skupštine Crne Gore, saznaje CdM.

Kako CdM saznaje, Milović je na današnjoj sjednici Vlade, to obrazložio time da bi se na taj način preko vanrednih parlamentarnih izbora došlo do evropske, stabilne i pouzdane vlade i parlamentarne većine koja je nesporno evropska i državotvorna.

Navodno Milović je kazao premijeru da mu je visoki funkcioner PES rekao da je Rezolucija o Jasenovcu trebala Spajićevom političkom partneru kao kiseonik nakon Rezolucije o genocidu u Srebrenici, ali i da je drugi partner ucijenio njega i PES padom Vlade.

Prema saznanjima CdM-a Milović je Spajiću kazao da Crnu Goru ne smije da vodi ucijenjeni čovjek, niti ucijenjena partija, niti dvije nesinhronizovane politike.

Ministar pravde je, kako CdM saznaje, premijeru kazao da ga je u maju iz Amerike upozorio da je najavljena arezolucija o Jasenovcu brzoplet i antidržavni potez, te da zbog toga Crna Gora može samo da trpi posljedice.

Komentari (6)

POŠALJI KOMENTAR

Di

Tačno tako Miloviću. A Spajiću poruka: ili neka raspusti Skupštinu, ili ćemo mi njega smijeniti. A ove Crnogorce koji su zaboravili, da podsjetim. 13.juli je dan ustanka crnogorskog naroda.

Samo za CG !

Gosp. Miloviću razum mora da preovlada . Sa ovakvim ljudima svima je jasno CG nam nestaje . Što prije sprovedite svoje namjere . Da je vječna CG !

Joksim

Bravo, g. Miloviću! Potpuno ispravno i realno! Aki, kukavice su to! Vi trebate u front sa sjajnim i časnim g. Živkovićem, Borisom.Mugošom, te časnim i poštenim intelektualcima... Pokažemo da je ovo nezavisna, građanska, antifašistička, pluralistička država a ne partijska!