24 °

max 36 ° / min 23 °

Utorak

09.07.

36° / 23°

Srijeda

10.07.

36° / 23°

Četvrtak

11.07.

36° / 24°

Petak

12.07.

35° / 25°

Subota

13.07.

35° / 24°

Nedjelja

14.07.

35° / 22°

Ponedjeljak

15.07.

37° / 23°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
NSD: Milatović da se okane sastančenja sa Rankom Krivokapićem i vlasnicima Vijesti i da čuje šta mu poručuju građani

Izvor: EPA

Politika

Comments 6

NSD: Milatović da se okane sastančenja sa Rankom Krivokapićem i vlasnicima Vijesti i da čuje šta mu poručuju građani

Autor: Antena M

  • Viber

Današnje pravdanje predsjednika Jakova Milatovića prkosi zdravom razumu i logici, jer ukoliko mu je već krivo što na sastanku nisu bili predstavnici većinske Crne Gore, onda bi valjda logičnije bilo da je odustao od organizacije takvih konsultacija, saopštila je Nova srpska demokratija. 

"Jakov Milatović je danas i jasno sebe stavio u poziciju predvodnika političke manjine, ali čak i prema njoj se nije ponio inkluzivno i sa punim pravom pitamo zašto nije uvažio predsjednika Stranke evropskog progresa Duška Markovića, kao i predsjednika Crnogorskog evropskog pokreta Novaka Adžića, a posebno se konsultovao sa nekadašnjim predsjednikom SDP-a Rankom Krivokapićem.

Umjesto da bude odgovoran predsjednik svih građana i ruku pomirenja prije svega pruži premijeru Spajiću, a onda i svima nama koje je ovih dana napadao, on je odlučio da bude predsjednik manjine, koja je do 2020. godine uništila ovu zemlju.

Ono što ga možda kvalifikuje da bude predvodnik te manjine jeste što je u stavovima o Rezoluciji o sistemu logora u Jasenovcu, Dahau i Mauthauzenu otišao i korak dalje od predsjednika stranaka i partija koji čine parlamentarnu opoziciju, koji su u Skupštini Crne Gore jasno i nedvosmisleno saopštili da se u Jasenovcu desio genocid. Njihov novi predsjednik Rezoluciju, koja je nedvosmislen civilizacijski iskorak naše zemlje tretira kao anti-evropski potez", piše u saopštenju. 

Iz NSD-a takođe poručuju: 

"Ukoliko u predsjedniku Milatoviću postoji još i trunka onog duha iz 2022. koji je danas na tom sastanku jedino donijela gospođa Jevrosima Pejović i koja se principijelno odnosi prema svim aktuelnim dešavanjima, iskreno mu preporučujemo da se ne oslanja mnogo na savjete Ranka Krivokapića i vlasnika Vijesti, sa kojima je ovih dana vodio duge sastanke i da čuje šta mu sve vrijeme poručuje onih 220 hiljada građana koji su u drugom krugu predsjedničkih izbora u znak otpora Milu Đukanoviću svoje povjerenje dali njemu."

Komentari (6)

POŠALJI KOMENTAR

Di

O kojoj većini ti pričaš? Đe su vam rezultati popisa pa da vidimo ko je većina i ko manjina. Ti vaši lopovski izbori, smo vidjeli gdje vode. Čuje Milatović što mu poručuju gradjani, zato se okreće EU. A vi kompleksaši, nećete prodati CG Srbiji.

Marko

@Lango V drugom krugu je stigla pomoć iz republike šumske i Srbijanci

Javor

Kada bi ti imao sluha, da čuješ sta građani o tebi misle, svakako ona zdrava crnogorska strana, podnio bi ostavku i za uvijek otišao sa političke scene. Nadam se da ćeš svakako na sljedećim izborima biti pometen kao metlom.