15 °

max 21 ° / min 14 °

Subota

05.10.

21° / 14°

Nedjelja

06.10.

17° / 13°

Ponedjeljak

07.10.

19° / 12°

Utorak

08.10.

21° / 13°

Srijeda

09.10.

17° / 15°

Četvrtak

10.10.

21° / 16°

Petak

11.10.

22° / 17°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Dragović: Milatović želio da se prikaže kao politički lider, potez mu je nesmotren i naivan

Izvor: PES

Politika

Comments 5

Dragović: Milatović želio da se prikaže kao politički lider, potez mu je nesmotren i naivan

Autor: Antena M

  • Viber

Odluka predsjednika Crne Gore Jakova Milatovića da zakaže konsultacije bez prethodnog osiguranja prisustva učesnika je politički nesmotrena i naivna, te dovodi u pitanje autoritet predsjednika države, poručuje poslanik PES-a Darko Dragović. 

"Neshvatljivo je zašto su pozvani predstavnici parlamentarnih partija umjesto ključnih figura poput glavnog pregovarača, ministarke za evropske poslove, predsjednika Vlade ili ministra vanjskih poslova.

Ovo pitanje je u njihovoj nadležnosti, što implicira da je predsjednik želio da iskoristi ovu priliku za politički performans, prikazujući se kao politički lider umjesto kao predsjednik svih građana.

Ako ovo ne smeta Danijelu Živkoviću i Dritanu Abazoviću, meni ne smeta da Jakov Milatović bude lider crnogorske opozicije", kazao je Dragović u emisiji "Minula neđelja" na A1. 

Komentari (5)

POŠALJI KOMENTAR

Lir

Naravno da nije pozvao ljude iz Vlade, jer bi tada već ulazio u tuđe nadležnosti tj. poslove Vlade. Pozvao je stranačke predstavnike što je sasvim legitiman potez. I politički je pozitivno, ĉim ste se obrušili na njega i to jako neargumentovano. Nedovićka, Dragaš i ti, nijeste baš ....

Mila K

Možda da ikona autohtone mržnje kod pes posčsnila pogleda bruku ministrice Nišić i drž sekretarke Bašović. Drežde zahtjevi za bolovanja za trudnice porodilje i bolesne a ministrica i potpredsjednik Pavićević i ministar Šimun se hvale "uštedama". Koja bijedna lažna ušteda. Zaustave sve baze podataka i onda trguju dušama na tuđim svadbama. Sramno.

Di

Ne znam da li je u skladu sa Ustavom, ali sigurno nije protiv. Kada predsjednik države gleda kako u se ruši država i gleda odnos do susjeda, makar moralna obaveza je da sazove sastanak i da ukaže na reakcije iz EU, s obzirom da smo se odlučili za taj put. I mi smo to tako razumjeli. Nažalost ne svi.