15 °

max 21 ° / min 15 °

Četvrtak

19.09.

21° / 15°

Petak

20.09.

24° / 15°

Subota

21.09.

25° / 14°

Nedjelja

22.09.

23° / 15°

Ponedjeljak

23.09.

24° / 16°

Utorak

24.09.

23° / 16°

Srijeda

25.09.

22° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Živković: Skandalozna presuda u slučaju državni udar; Nadležni da saopšte detalje u vezi sa informacijom da se sprema atentat na Đukanovića

Izvor: DPS

Politika

Tag VideoTag Gallery
Comments 1

Živković: Skandalozna presuda u slučaju državni udar; Nadležni da saopšte detalje u vezi sa informacijom da se sprema atentat na Đukanovića

Autor: Antena M

  • Viber

Skandalozna je presuda Višeg suda u slučaju državni udar, poručuje predsjednik DPS-a Danijel Živković. 

DPS će tražiti otvaranje parlamentarnje istrage o slučaju državnog udara, najavio je lider te stranke na vanrednoj pres konferenciji u Skupštini Crne Gore. 

Kaže da je riječ o legitimizaciji izdaje i prodaji državnih interesa. 

Komentarišući objave medija da je Milo Đukanović obaviješten da se na njega sprema atentat, kaže da su upoznati sa detaljima, ali da vjeruju da će ANB i nadležni organi objaviti detaljnije informacije. 

"Upoznati smo sa detaljima, nije na nama da saopštavamo detalje. Vjerujem da ni ovo nije nešto novo što se dešava u Crnoj Gori.

Ono što smi imali prilike da čujemo u prethodnom periodu i ono što ste mogli danas da pročitate je poruka Crnoj Gori, poruka svima koji se bore za nezavisnu, međunarodno priznatu i evropsku Crnu Goru da će biti na meti onih politika, onih vrijednosti i onih država koje žele da skrenu Crnu Goru sa evroatlantskog puta.

Nadam se da ćete u narednim danima imati prilike da dobijete preciznije informacije", kazao je Živković. 

Na naše pitanje kako komentariše izjavu Andrije Mandića o kapeli na Lovćenu, kaže da je jasno da Mandić želi da skrene pažnju sa jučerašnje presude.

"To su njegovi ciljevi, svjestan je da se taj naum ne može sprovesti, ukoliko bi neko u to krenuo izazvao bi sukobe", kaže Živković. 

Andrija Mandić je suštinski lider parlamentarne većine, kolovođa, on želi da mijenja karakter Crne Gore, poručuje Živković. 

"Neka ni ne pomišlja, zna dobro kako će se završiti taj naum", poručio je Živković Mandiću. 

Na linku ispod možete pogledati konferenciju DPS-a: 

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Brano Bozovic

Uvazeni Zivkovicu,moja malenkost je clan i aktivista(bio)DPS-a od prvog dana i bicu.Posle duze vremena Vasa retorika godi uvu.Pri kraju svog zivotnog puta,tesko je gledati,kad ti neko potkopava temelje nase zajednicke kuce.Ove IZDAJNIKE CG,gosp.Zivkovicu oni samo razumiju zakon ulice,nazalost to je ruzno i nedemoktatski.Ali to je jedini nacin da sacuvamo ono za sto smo se borili,preko 30 god.Zivkovicu samo naprijed IMA NAS!