16 °

max 18 ° / min 10 °

Ponedjeljak

16.09.

18° / 10°

Utorak

17.09.

21° / 11°

Srijeda

18.09.

23° / 15°

Četvrtak

19.09.

22° / 15°

Petak

20.09.

24° / 15°

Subota

21.09.

24° / 15°

Nedjelja

22.09.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Mandić: Atentati na Trampa i Fica jasna su opomena da ekstremističke metode iz prošlosti nijesu nestale

Izvor: Antena M/Foto: Dragan Tomašević

Politika

Comments 4

Mandić: Atentati na Trampa i Fica jasna su opomena da ekstremističke metode iz prošlosti nijesu nestale

Autor: Antena M

  • Viber

Cijeli demokratski svijet zaprepašćen je sinoćnjim atentatom na nekadašnjeg predsjednika i aktuelnog kandidata za predsjednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa tokom njegovog predizbornog skupa u Pensilvaniji, poručio je predsjednik Skupštine Crne Gore i lider NSD Andrija Mandić. 

Ovaj nemio događaj, kao i neuspjeli atentat na premijera Slovačke Roberta Fica, jasna su opomena da ekstremističke metode iz prošlosti nijesu nestale, kaže Mandić. 

"Već da nažalost ponovo postaju naša realnost i da svi moramo stati u odbranu demokratije i osnovnog ljudskog prava na slobodnu misao.

Predsjedniku Trampu želim brz oporavak i da se što prije aktivno vrati u vrlo dinamičnu izbornu trku za predsjednika SAD, porodici stradalog učesnika skupa želim da izrazim najiskrenije saučešće, a povrijeđenima želim brzo ozdravljenje", naveo je Mandić na mreži Iks.

Komentari (4)

POŠALJI KOMENTAR

zordan

presjednik skupstine terorista u pokusaju i koji prijeti otkopavanjem oruzja , osudjuje pokusaj atentata . Cetnicka posla , HA ,ha , ha .........

Ismet

Ovakav cin, oponašanja moze biti plod neznanja i ne profesionalizma. Zar, presednik zakonodavnog tela, zemlje koja ima 600.000 stanovnika, daje saopštenja, u vezi atentata na kandidata za predsednika SAD. Valjda je ovlascennpredsednik drzave, eventualno vlade. Ocito, da je ovaj Cin nekurtoazan!

Kate

Ko je našaao da govori na ovu temu, ironije!