15 °

max 18 ° / min 10 °

Ponedjeljak

16.09.

18° / 10°

Utorak

17.09.

21° / 11°

Srijeda

18.09.

23° / 15°

Četvrtak

19.09.

22° / 15°

Petak

20.09.

24° / 15°

Subota

21.09.

24° / 15°

Nedjelja

22.09.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
URA: Srušila se nezakonita piramida Spajićeve vlade, neznanje, nepočinstva i ujakovo kadriranje stigli na naplatu

Politika

Comments 3

URA: Srušila se nezakonita piramida Spajićeve vlade, neznanje, nepočinstva i ujakovo kadriranje stigli na naplatu

Autor: Antena M

  • Viber

,,Kao što se i očekivalo, srušila se nezakonita piramida Spajićeve vlade, neznanje, nepočinstva i ujakovo kadrovanje stigli su na naplatu. Tako je kad populisti dođu na vlast", istakli su iz Građanskog pokreta URA komentarišući odluku Upravnog suda koji je poništio rješenje Vlade Crne Gore od 18. aprila kojim je Artan Kurti razriješen sa mjesta generalnog inspektora Agencije za nacionalnu bezbjednost (ANB) čime će Kurti biti vraćen na to mjesto.

Spajićeva vlada, koju karakterišu epsko neznanje, revanšizam i revitalizacija svih manjkavosti kojih smo se nagledali u prethodnom periodu, nastavlja da trpi poraze od institucija sistema.

,,Došli na vlast usta punih Ustava i zakona, a otići će sa vlasti sa nizom nelegalnih odluka kojima će se u narednom periodu baviti nadležni državni organi", zaključili su iz Građanskog pokreta URA.

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

Dada

URA je kafanska skalamerija koja obiluje ne strucnim kadrom, a koji se ispostavila kao najsposobnija za prodaju crnogorskom kulturnom bastinom, cemu je javnost bila svjedokom. Nista bolji nije ni Kurti koji treba da legalizuje Abazoviceve trgovine i spletkarenje.Medjutim Brisel nije corava macka.

Katunjanin

Ha ,ha ,ha --Sjasi Murta da uzjase Kurta !

jovan j.

Uraši, vi ste zadnji koji mogu kritikovati bilo koga. Bez obzira na sve. Vi ste pokazali kako izgleda vaš lik i nedjelo. Kurti je lice, dokaz da ovu državu vučete na put bez povratka.