16 °

max 18 ° / min 10 °

Ponedjeljak

16.09.

18° / 10°

Utorak

17.09.

21° / 11°

Srijeda

18.09.

23° / 15°

Četvrtak

19.09.

22° / 15°

Petak

20.09.

24° / 15°

Subota

21.09.

24° / 15°

Nedjelja

22.09.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Adžić: Protiv smo ovog posrnuća, najgori politički kupleraj

Izvor: Novak Abramović foto

Politika

Comments 1

Adžić: Protiv smo ovog posrnuća, najgori politički kupleraj

Autor: Antena M

  • Viber

Da se zna, a vjerujem da mislimo isto ili slično, saborkinje i saborci, mi smo protiv ove i ovakve predložene rekonstrukcije, odnosno, neustavnog i antipravnog formiranja nove Frankeštajn i koritaške Vlade Crne Gore, saopštio je predsjednik CEP-a Novak Adžić. 

"Nemaju đe sjesti, kad ih izaberu koliko ih ima u zgradi Vlade, inače sastavljene od svega i svačega, bez principa ikakvih. Amsterdamski bordeli, govorim za njih, u političkom značenju, da ne bude zabune, su bezmalo rimske Vestalke, ko zna istoriju Rimskog carstva. 

No, svako od njih svoj biljeg i obraz nosi, ko ga ima od njih, a nemaju ga veliki dio njih. Sprdati se treba sa ovim etičkim i političkim najgorim kuplerajem. Mi smo dame i gospoda i to ćemo pristojno kao i vazda raditi sa šibicarima i koritarima. 

Protiv smo ovog novog posrnuća, znajući da svaka okupacija nosi sa sobom i kolaboraciju. Protiv smo toga i bićemo vazda", naveo je Adžić. 

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Vapaj

Pa, nesreće moje crnogorske, mora vam se ovo desavati i gore ce, kad nemamo kohones, da napravimo pravu, izvornu, nacionalnu crnogorsku partiju, nego se krijemo iza nekakave fluidne građanštine! Eto, vidite na najmanjoj probi kako i koliko vam to pomaže! Boksukemo se sakati, bez desnice ruke, protivu svih, koji nas tuku sa obije pesnice, koji se svjesno odričemo sebe. A svaki narod u Crnoj Gori ima desnu nacionalnu partiju, koja brine samo o svojim interesima.