16 °

max 18 ° / min 10 °

Ponedjeljak

16.09.

18° / 10°

Utorak

17.09.

21° / 11°

Srijeda

18.09.

23° / 15°

Četvrtak

19.09.

22° / 15°

Petak

20.09.

24° / 15°

Subota

21.09.

24° / 15°

Nedjelja

22.09.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Šahmanović: Draža je imao Mulalića, Milošević Abdića, a Mandić Ibrahimovića

Izvor: Bošnjačko vijeće Crne Gore

Politika

Comments 3

Šahmanović: Draža je imao Mulalića, Milošević Abdića, a Mandić Ibrahimovića

Izvor: Portal Analitika

Autor: Antena M

  • Viber

“Na vrijeme sam govorio i upozoravao da će se ovo desiti. Pred cijelim Glavnim odborom BS-a, u februaru ove godine sam rekao u lice Ibrahimoviću da je došao po nalogu određenih službi da upropasti BS i da će je zbog sopstvene funkcije prodati, što se nažalost ispostavilo tačno”, kazao je potpredsjednik Bošnjačkog vijeća u Crnoj Gori, dr Bejto Šahmanović.

On tvrdi da je Ibrahimović Bošnjačku stranku prodao zbog funkcije ministra vanjskih poslova, što je, kaže, odavno ambicija šefice kadrovske i izvršne komisije BS-a supruge i „liderke“ Nisere Ibrahimović.

“Nekad je Draža Mihailović imao Mustafu Mulalića u svom štabu, Slobodan Milošević Fikreta Abdića, a sada četnički vojvoda Andrija Mandić ima Kilibardinog pulena Ervina-Dražu Ibrahimovića”, ističe on.

Ukazuje da o tome da je latinska izreka „Historia est magistra vitae“ (Istorija je učiteljica života), istinita govori i trenutna politička situacija u Crnoj Gori. 

„Pametnome je i išaret dovoljan“ rekli bi stari Plavljani i Gusinjani. Na Glavnom odboru Bošnjačke stranke Ibrahimović je rekao da mu je Spajić obećao razne investicije, od Štedima, tunela do Peći, puta Plav-Bogićevica itd. i sjetih se mog dobrog prijatelja koji jednom reče-„Mogao je i Slobodan Milošević napraviti trg u Plavu i put prema Gusinju pa ga ne bismo glasali“, ukazuje Šahmanović.

On je pozivao sve časne, poštene i rodoljubive Bošnjake na pružanje otpora jednoj ovakvoj odluci čime će, kaže, poslati poruku da ovakva bruka i sramota nema podršku među bošnjačkim narodom u Crnoj Gori.

“Bošnjacima je više nego ikad neophodna politička alternativa koja će brinuti o interesima našeg naroda, a ne interesima Ibrahimovića i njegovih pulena”, zaključio je on.

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

Legenda

Svaka čast.Osnuj partiju i uzmi toj fukari te normalne ljude kojima je uz Islam Crna Gora jedini dom

Betoven

Ibrahimovića je Spajić kupio na isti način i po uzoru kako je Vučić kupio Rasima Ljajića. Vučić je Spajićev uzor i učitelj.

Dada

Pretjerivanjem se ne mijenja nista, Naprotiv to je pretjerivanje je bumerang koji se vraca. Kritikovati nije nista lose ali praviti takva poredjenja je besmisleno.