23 °

max 34 ° / min 21 °

Nedjelja

08.09.

34° / 21°

Ponedjeljak

09.09.

30° / 20°

Utorak

10.09.

24° / 18°

Srijeda

11.09.

24° / 17°

Četvrtak

12.09.

25° / 16°

Petak

13.09.

23° / 18°

Subota

14.09.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Šehović: Ibrahimović našim prijateljima u Hrvatskoj da objasni da su njegovi novi koalicioni partneri zapravo dobri momci

Politika

Comments 4

Šehović: Ibrahimović našim prijateljima u Hrvatskoj da objasni da su njegovi novi koalicioni partneri zapravo dobri momci

Autor: Antena M

  • Viber

- Članica EU i nama prijateljska Hrvatska proglasila je nepoželjnima čelnike nove Vlade i parlamentarne većine! To je sve što je potrebno da znamo o karakteru i suštini aktuelne prepakovane i nevješto našminkane vladajuće garniture - poručuje lider Socijaldemokrata Damir Šehović. 

- Tako se, nakon samo dva dana od konstituisanja, kao kula od karata srušila mantra o “evropskom” i “pomiriteljskom” karakteru novoformirane po(D)miriteljske Vlade.

Sada oni kojima u takvoj Vladi nije ni bilo mjesto, ali su na zaprepašćenje građanske Crne Gore samo zbog fotelja u nju uskočili, shvataju u kakvo su loše političko društvo upali. 

P.S. Kad smo već kod društva, očekujem da novi ministar vanjskih poslova Ervin Ibrahimović našim prijateljima u Hrvatskoj objasni da su njegovi novi koalicioni partneri zapravo dobri momci - navodi Šehović. 

Komentari (4)

POŠALJI KOMENTAR

Fatima

I ministru vanjskih dela, treba zabraniti ulazak u Hrvatsku!!!

Foro

Kako da im objasni kada je on isti ko i oni cim je uso u to drustvo

td

Neka ipak prodje nekoliko dana da bi se novi,znanjem i principijelnoscu dokazani Ministar Ibrahimovic oporavio od udaraca koje dobija zbog pakta sa podjednako dokazanim novim "prijateljima". Ne desilo mu se sto mu Mandic i Knezevic iskreno misle!.