23 °

max 34 ° / min 21 °

Nedjelja

08.09.

34° / 21°

Ponedjeljak

09.09.

30° / 20°

Utorak

10.09.

24° / 18°

Srijeda

11.09.

24° / 17°

Četvrtak

12.09.

25° / 16°

Petak

13.09.

23° / 18°

Subota

14.09.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Hrvatska može zabraniti Mandiću, Bečiću i Kneževiću ulazak u države Šengena

Politika

Comments 12

Hrvatska može zabraniti Mandiću, Bečiću i Kneževiću ulazak u države Šengena

Autor: Antena M

  • Viber

Diskreciono pravo države Hrvatske je da li će u SIS (Schengen Information System) ubaciti ubaciti imena Andrije Mandića, Alekse Bečića i Milana Kneževića kao osoba kojima je zabranjen ulazak u Hrvatsku, čime bi trojici crnogorskih političara automatski bio zabranjen ulazak u sve države članice Šengena.

Ekspert za ovu oblast koji je želio da ostane anoniman objašnjava za portal Antena M da zvanični Zagreb može da ograniči zabranu ulaska predsjedniku Skupštine, potpredsjedniku Vlade i lideru DNP samo na teritoriju države Hrvatske, tako što neće njihova imena procesuirati u SIS.

Nezvanična saznanja Antene M su da će Hrvatska odabrati rigorozniju varijantu i da će Mandiću, Bečiću i Kneževiću biti zabranjen prelazak granica zone Šengena? Zvaničnu potvrdu te informacije, međutim, još uvijek nijesmo uspjeli da dobijemo.  

Komentari (12)

POŠALJI KOMENTAR

Realno

@BosnjakCG i ne trebaju nama Bošnjaci, idite vi sa Srbima, a mi ćemo mirno gledati kada za 10 godina vas budu isti ti juruli po Crnoj Gori.

Milica

Takav postupak bio bi veoma ljekovit za Crnu Goru. Nasi postovani susjedi danasnjom odlukom prema Mandicu, Knezevicu i posebno prema bezlicnom Becicu pomazu nam bezmjerno. Nasi gradjani shvataju da sa ovom vlascu nema ulaska u EU i sto je jos bolnije nema ukupnog napretka.

@@@@

@Sve vi cvjetalo Ma kakva Moskva oni ce u Prizren poslije POSTOPERATIVNOG PERIODA