23 °

max 34 ° / min 21 °

Nedjelja

08.09.

34° / 21°

Ponedjeljak

09.09.

30° / 20°

Utorak

10.09.

24° / 18°

Srijeda

11.09.

24° / 17°

Četvrtak

12.09.

25° / 16°

Petak

13.09.

23° / 18°

Subota

14.09.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Bečić o odluci Hrvatske: Kriterijuma očito da nema, ima politike, kao i ranije u odlukama nekih drugih susjeda

Politika

Comments 27

Bečić o odluci Hrvatske: Kriterijuma očito da nema, ima politike, kao i ranije u odlukama nekih drugih susjeda

Autor: Antena M

  • Viber

Ako dobro razumijem, jer se nijesam bavio Hrvatskom u svojim javnim nastupima, niti sam poslanik, Hrvatska me proglaslila nepoželjnim, jer su poslanici partije čiji sam predsjednik glasali za Rezoluciju o genocidu u Jasenovcu, navodi u saopštenju lider Demokrata Aleksa Bečić. 

"Mada, ima još predsjednika partija koje su glasale i članovi su Vlade, tako da kriterijuma očito da nema. Ima politike, kao i ranije u odlukama nekih drugih susjeda.

Kada su Demokrate glasale prije par godina Rezoluciju o genocidu u Srebrenici, tada nas je Srbija stavila na “crvenu” listu, odnosno maltertirani smo satima prilikom svakog prelaska granice nekih preko godinu dana dok ta mjera nije ukinuta. Sada repriza u nešto malo drugačijem obliku. Vrijeme je kao i u prvom slučaju majstrosko rešeto.

Drage komšije, kao nacionalni Crnogorac i predsjednik građanske partije u kojoj su evo deset godina kao braća djeluju zajedno ljudi svih vjera i nacija, nikada nijesam ni ja ni partija koju predvodim dijelio žrtve po vjeri i naciji, zato smo uvijek sve genocide i zločine osudili, uvijek ističući i zapisujući po više puta da je odgovornost individualna, te da ni jedan narod nije i ne može biti genocidan, jer ljude nikada nijesmo dijelili osim na ljude i one druge. To je građanska, evropska i civilizacijska vrijednost", navodi Bečić. 

Neka svako cijeni gdje stanuju demokratske i evropske vrijednosti i obrazci djelovanja, a mi ćemo nastaviti da se snažno zalažemo za jaku građansku Crnu Goru, lišenu kriminala i korupcije, ekonomski osnaženu, Crnu Goru koja želi dobre odnose sa svima, Crnu Goru kredibilnu članicu NATO-a, Crnu Goru koja se snažno nalazi na prozapadnom putu i korača ka EU, Crnu Gori koja ne umije da mrzi, već želi dobro svima, dodaje on. 

"Zato su istorijski rezultati 44. Vlade u prvih devet mjeseci, ali i istorijska podrška 2/3 poslanika koji je prije neki dan dobila i moja malenkost i Vlada i od poslanika građanskih partija, i bošnjačkih, i srpskih, i albanskih partija, najbolja potvrda da Crna Gora snažno korača putem stabilnosti, društvene kohezije i daljeg progresa", zaključuje Bečić.

Komentari (27)

POŠALJI KOMENTAR

Nikola

Tvoje licemjerstvo pročitaše hrvati a sada će i mnogi glasači

Crnogorka

Prepoznat si Bečiću, prepoznat. Ne može se lagati. Gdje su vam Crnogorci u vladi svoje države? Sramite se svi! Bit će vas još, ovo je početak! Jadno je kad te drugi neće, kad nisi do rosošao!

Petar

Glasni se ljudino Krapovicu sto si ti !? Kako ono bjese? Kako rece u onom intervjuju? GRADJANiN!?!? Propala Drzavo ko to je ministrar Vojni!