22 °

max 34 ° / min 21 °

Nedjelja

08.09.

34° / 21°

Ponedjeljak

09.09.

30° / 20°

Utorak

10.09.

24° / 18°

Srijeda

11.09.

24° / 17°

Četvrtak

12.09.

25° / 16°

Petak

13.09.

23° / 18°

Subota

14.09.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Evropski savez Mujoviću: „Nestranački“ podnesi ostavku jer više ni sam ne znaš nadležnosti svojeg resora

Politika

Comments 0

Evropski savez Mujoviću: „Nestranački“ podnesi ostavku jer više ni sam ne znaš nadležnosti svojeg resora

Autor: Antena M

  • Viber

Današnje obraćanje “nestanačkog” predsjednika odbora PES u Podgorici Saše Mujovića jasno pokazuje u kakav su ćorskokak skrenuli sa politikom Andrije Mandića, ocijenio je Evropski savez.

“Sve pršti od “narodaaaaa” i “narodneeee volje”, uz deseterac, pozivanje na čast, obraz, vjeru i nevjeru, pretkosovski ciklus i ostale budalaštine, svojstvene ljudima koji su cio život fino živjeli od članstva u partiji, ali nikad nijesu bili na političkoj sceni. Ako se pitate u kojoj je partiji bio Mujović, a iz njegovog PES-a tvrde da ni mačka nije mogla lovit miševe ako nije bila u DPS prije 30.avgusta 2020 – onda je jasno da je višestruki dekan i član mnogih komisija imao barem još jednu člansku”, saopštili su iz Evropskog saveza.

Pošto je, kako kažu, efikasno oslobođen nafte i gasa u novoj vladi ostaje mu da pored žive gradonačelnice Injac pokuša povratiti ugled PES-a koji će proći i u Podgorici kao u Budvi.

“Znamo da mu neće biti lako, jer treba objasniti da zašto je Dajković bio glavni igrač PES-ove vlasti, zašto je grad prljaviji nego ikad, zašto je u sabraćaju haos, đe je novi tramvaj, kolektor i desetine stvari koje su obećavali. Zbog toga i ovo okretanje “narodu” a ne građanima, jer je jasno da će se za tanki broj glasova boriti upravo sa NSD, DNP, Pravom, Slobodnom i ostalim partijama koje baštine taj vokabular u kojem je građanin višak”, dodaju u saopštenju.

Zato Mujoviću daju, kako kažu, prijateljski savjet.

“To nije tvoje društvo i „nestranački“ podnesi ostavku jer više ni sam ne znaš nadležnosti svojeg resora. Za nas u Evropskom savezu – upravo će svaki građanin biti u centru pažnje, a njegove a ne tuđe potrebe prioritet. Brzo će izbori, a sa njima pobjeda evropske, građanske i moderne Podgorice”, zaključuju iz Evropskog saveza.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR