23 °

max 34 ° / min 21 °

Nedjelja

08.09.

34° / 21°

Ponedjeljak

09.09.

30° / 20°

Utorak

10.09.

24° / 18°

Srijeda

11.09.

24° / 17°

Četvrtak

12.09.

25° / 16°

Petak

13.09.

23° / 18°

Subota

14.09.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Janović: 24. jul – Dan kada je Jakov Milatović izdao interese Podgorice

Politika

Comments 4

Janović: 24. jul – Dan kada je Jakov Milatović izdao interese Podgorice

Autor: Antena M

  • Viber

Nekada je bio drugi, ali je sada posljednji, Jakov Milatović ostaće upamćen po izdaji interesa i obmani građana Podgorice! Jadno je koliko je nisko pao da ne može pobijediti svoju sujetu i zavist i da dok propada – želi da povuče sve sa sobom, saopštio je poslanik Pokreta Evropa sad, Tonći Janović. 

Prema njegovim riječima, Milatović je toliko detaljno sve isplanirao sa DPS, URA, Vijesti, tkz. NVO pa, ističe, Janović, “odlično vidimo da će proglasiti izbore prije realizacije ES2, sve od silnog straha, jer zna da mu ruši census”.

“Ostaće zapisano u našoj istoriji kako je predsjednik države Jakov Milatović, zbog sujete i ličnih ambicija, izdao izbornu volju birača sa DPS- om i njegovim satelitima, koji su 30 godina vladali našim životima i sudbinama i doveli nas do prosjačkog štapa. Manevar u Skupštini Podgorice ne samo da je osvetoljubiv i izdajnički, već i krajnje neodgovoran prema građanima Podgorice koji su glasali za Jakova i PES, kako bi se DPS razvlastio”, kazao je Janović.

On ističe da perfidnim rušenjem vlasti u Glavnom gradu, obmanjuje javnost floskulama da je to put za bolju Podgoricu kao da su Podgoričani “pali s Marsa“ pa ne vide da je ova dugo smišljana akcija i vapaj gubitnika kojem nije stalo ni do napretka Podgorice, niti do pomirene, evropske Crne Gore.

“Zaboravio je da PES nikada neće odustati od svojih ciljeva i da će rezultatima sačuvati povjerenje građana, još odlučnije i jače nastavićemo da se borimo za napredak našeg Glavnog grada i naše države, za istinske promjene koje će donijeti bolji život svima bez izuzetka”, naveo je poslanik PES-a.

Kako je ocijenio, uz povećanje plata, penzija i sa još većom podrškom u Parlamentu vodimo Crnu Goru u Evropsku uniju i radimo na ekonomskoj slobodi građana Crne Gore!

“A ti Milatoviću nemoj da brineš, osigurao si svoj lični i politički poraz na predstojećim lokalnim izborima”, zaključio je Janović.

Komentari (4)

POŠALJI KOMENTAR

Mila K

Nilako dječarci pes da shvate da koriste ozbiljne riječi koje su odraz projekcije.

mr

Ko bi čovjek te ovako plače za Podgoricom... Nikad čuo za njega, za razliku od nekih Janovića sa primorja, za koje je čuo cio civilizovani i sportski svijet! Prijatelji sa Drača javljaju da ga nemaju u evidenciji...!

Milena

Koliko podmetanja i neistina je izustio ovaj mladjani politicar,zbog toga gubite na izborima po opstinama,vise je ljudima dozlogrdilo vase licemjerstvo,jedno kazete,drugo radite,nemoralno je to.