22 °

max 34 ° / min 21 °

Nedjelja

08.09.

34° / 21°

Ponedjeljak

09.09.

30° / 20°

Utorak

10.09.

24° / 18°

Srijeda

11.09.

24° / 17°

Četvrtak

12.09.

25° / 16°

Petak

13.09.

23° / 18°

Subota

14.09.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Pogledajte kako hrvatski "tisak" javlja o proglašenju Mandića, Bečića i Kneževića za persone non grata

Izvor: Večernji list

Politika

Comments 3

Pogledajte kako hrvatski "tisak" javlja o proglašenju Mandića, Bečića i Kneževića za persone non grata

Autor: Antena M

  • Viber

Vijest da je Hrvatska proglasila predsjednika Skupštine Crne Gore Andriju Mandića, potpredsjednika Vlade Aleksu Bečića i predsjednika DNP, poslanika Milana Kneževića za persone non grata te im zabranila ulaz u tu zemlju obilježiće i sjutrašnje naslovnice najvažnijih zagrebačkih medija.

Tako Večernji list na svojoj naslovnici objavljuje tekst o oštroj diplomatskoj noti Zagreba Podgorici te da "Hrvatska ovakvu Crnu Goru neće pustiti u EU".

Jutarnji list navodi da su "Crnogorski autori rezolucije o Jasenovcu nepoželjni u RH", a jedan od naslova je i da su "trojica crnogorskih političara proglašena nepoželjnim u Hrvatskoj".

Podsjetimo, odluka o proglašenju dvojice visokih zvaničnika Crne Gore i lideru DNP za persone non grata obnarodovana je jutros.

Zvanični Zagreb tako je nastavio da sankcioniše usvajanje Rezolucije o genocidu u Jasenovcu koju je Skupština Crne Gore, po širokom uvjerenju na mig iz Beograda, donijela na Vidovdan, 28 juna.

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

Matija

@mr Onda će se valjda gradjani CG osvijestiti i tražiti promjene kada vide da ne mogu u EU zbog ovih amatera. A ako ih i to ne osvijesti onda nijesu za bolje. Ne možemo očekivati da nam HR rješava stvari. Sami moramo uzeti svoju sud. u ruke.

slobo

izbaciti iz politike, posvadjaće će nas sa cijelim svijetom.

mr

Pa to oni i traže: puna usta EU, a boga mole da tamo ne kroče! Sve njihove porive zadovoljava "BG na vodi", a ako ka'ne i Moskva, puna kapa! Sve su prilike da će te im vi želju ispuniti!