22 °

max 34 ° / min 21 °

Nedjelja

08.09.

34° / 21°

Ponedjeljak

09.09.

30° / 20°

Utorak

10.09.

24° / 18°

Srijeda

11.09.

24° / 17°

Četvrtak

12.09.

25° / 16°

Petak

13.09.

23° / 18°

Subota

14.09.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
SEP: Ne može se u EU sa personama non grata na najvišim državnim funkcijama

Politika

Comments 2

SEP: Ne može se u EU sa personama non grata na najvišim državnim funkcijama

Autor: Antena M

  • Viber

Nije veliki problem što je crnogorskim građanima Andriji Mandiću, Aleksi Bečiću i Milanu Kneževiću zabranjen ulazak u državu članicu Evropske unije, ali je ogroman problem i izazov za našu evropsku budućnost što predsjednik Skupštine, prvi potpredsjednik Vlade i poslanik u Parlamentu Crne Gore nijesu poželjni na teritoriji države članice EU koja je i članica NATO, i naš najbliži evropski susjed, poručuju iz Stranke evropskog progresa. 

"Upozoravali smo prilikom donošenja Rezolucije o Jasenovcu, Dahau i Mathauzenu da će taj čin imati ozbiljne posljedice po naš evropski put.

Ovo što sada saopštavamo ne piše direktno, ali je veoma eksplicitno: Ne može se u EU sa personama non grata na najvišim državnim funkcijama! Vanredni parlamentarni izbori - što prije", navode u saopštenju. 

 

 

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

td

PES ima stav da,svjestan i loseg za vrijeme DPS-a,na sto je g.Markovic pokusavao uticati,ali i sa iskustvom iz najneposrednijeg ucesca u svemu dobrom sto je ucinjeno,uradi i sada ono sto je neophodno i hitno: ucvrstiti i mobilisati procrnogorske snage i zajednicki izgraditi evropsku i gradjansku CG.

Mojaš

Lijepo rečeno i slažem se.A kakav stav ima SEP,prema unutrašnjoj politici DPS-a u peridou 2006-2020.?Ili da budem precizan prema sopstvenim građanima,institucijama itd...