21 °

max 34 ° / min 21 °

Nedjelja

08.09.

34° / 21°

Ponedjeljak

09.09.

30° / 20°

Utorak

10.09.

24° / 18°

Srijeda

11.09.

24° / 17°

Četvrtak

12.09.

25° / 16°

Petak

13.09.

23° / 18°

Subota

14.09.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
PES: Naručenim istraživanjima DPS prikriva od birača totalni fijasko

Izvor: Antena M; Foto: Dragan Tomašević

Politika

Comments 7

PES: Naručenim istraživanjima DPS prikriva od birača totalni fijasko

Autor: Antena M

  • Viber

Istraživanja koja rade DPS i njegovi sateliti nemaju nikakve veze sa realnošću, što će ubrzo pokazati lokalni izbori u Podgorici i Kotoru, saopšteno je iz PES-a. 

- Iz razloga što stoje jako loše, pogotovo nakon kampanje ubjeđivanja javnosti da je 222 eura veće od 600 i 800 eura, te da su penzije od 145 eura i prosječne plate oko 500 eura jedino održivo rješenje usljed globalnog rasta cijena, DPS-u i opoziciji je jedino ostalo da sami pišu istraživanja, predstavljajući ih objektivnim i relevantnim. 

Uzaludan će biti dogovor DPS-a sa predsjednikom države i ostalim partijama koje su podržale skraćenje mandata u Podgorici, jer politika Pozitivne kojom je sada inficiran predsjednik države, više nema prolaznost. 

Zato naručenim istraživanjima DPS prikriva od birača totalni fijasko, nakon realne spoznaje kako se opozicija kotira u biračkom tijelu - navode u saopštenju. 

Osim što, kako poručuju, DPS napuštaju tradicionalni koalicioni partneri, rasulo koje će tek uslijediti, kako vladavina prava bude jačala, ne mogu zaustaviti nikakve fiktivne sondaže. 

- Kako stoje udruženi opozicioni politički blokovi DPS-a i predsjednika države, ubrzo će se uvjeriti javnost, a i autori "istraživanja" - zaključuju u saopštenju. 

Komentari (7)

POŠALJI KOMENTAR

jovan j.

Ostavite se vi DPS-a. Objasnite, kako stvoriti novac bez rada? Stvarate li nove kapacitete? Za pošljavate li nove radnike na pro izvodnoj osnovi? Uvećavate li Bdp- na bazi kripto -valutnih prevara? I da li vam je cilj unisenje države?

Kloi

@Astro precijenio si ih...4 razred! 7 su, gotovo formirana intelektualna deca! Ovo je najviši nivo prostote....ko ove ljude može da podrži...ali, samo neka nastave...