21 °

max 34 ° / min 21 °

Nedjelja

08.09.

34° / 21°

Ponedjeljak

09.09.

30° / 20°

Utorak

10.09.

24° / 18°

Srijeda

11.09.

24° / 17°

Četvrtak

12.09.

25° / 16°

Petak

13.09.

23° / 18°

Subota

14.09.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
GI 21. maj: Vlada, osim što je podsticajna za viceve i ulični teatar, drugu funkciju gotovo da nema

Politika

Comments 1

GI 21. maj: Vlada, osim što je podsticajna za viceve i ulični teatar, drugu funkciju gotovo da nema

Autor: Antena M

  • Viber

Parlament je u crnoberzijanskom duhu izabrao prekrojenu Vladu koja, osim što je podsticajna za viceve i ulični teatar, drugu funkciju gotovo da nema, saopšteno je iz Građanske inicijative "21. maj". 

"Riječ je o vladi koja, pored dezorijentisanog premijera, okuplja oportuniste, neznalice, populiste i nacionaliste. Radi se o vladi koja ima snažnu podršku luckastog Parlamenta što je dovoljno da Crnu Goru stabilno gurne u ambis.

Riječ je o vladi iza koje stoje brojne pohlepne i niskointeligentne stranke i partijski čelnici koje izvan politike teško da bi neko uočio. Radi se o vladi koja izaziva regionalni podsmjeh dok se deklariše kao proevropska a pritom trojica lidera vladinih partija ne mogu kročiti na tlo nama najbliže članice EU", navodi se u saopštenju. 

Riječ je o vladi koju, kako kažu, ne brine što država nema Fiskalni savjet ali je zato usvojila fiskalnu strategiju koja sadrži obrise devastirajućeg i nepromišljenog ekonomskog programa.

"Odista, radi se o vladi koja će ostati zapisana u analima crnogorske politike po svom sastavu, cijeni koštanja, neutoljivim partijama i odsustvu državnog kredibiliteta.

Ovo je vlada koja može opstati samo u zemlji u kojoj većinu čine građani koji ne zasluzuju ništa bolje i zemlji u kojoj je opozicija naličje retardiranog političkog poretka čije je lice upravo ovakva izvršna vlast", zaključuju u saopštenju. 

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

BeLveder

I šta ćemo sad? Da kukamo? Ne naravno! Prestanite sa pričom, krenite na teren po podršku naroda..