23 °

max 34 ° / min 21 °

Nedjelja

08.09.

34° / 21°

Ponedjeljak

09.09.

30° / 20°

Utorak

10.09.

24° / 18°

Srijeda

11.09.

24° / 17°

Četvrtak

12.09.

25° / 16°

Petak

13.09.

23° / 18°

Subota

14.09.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
DPS: Nervoza PES-a evidentna, strmoglavi pad rejtinga nezaustavljiv

Politika

Comments 1

DPS: Nervoza PES-a evidentna, strmoglavi pad rejtinga nezaustavljiv

Autor: Antena M

  • Viber

Nervoza Pokreta Evropa sad više je nego očigledna i uzrokovana je nezaustavljivim padom rejtinga koji je posljedica promašene politike i zasićenosti građana populizmom, obmanama i lažima, saopšteno je iz DPS-a.

"Nakon niza loših rezultata na lokalnim izborima i debakla programa Evropa sad 2, čime je demaskirana mreža laži i prevara, jer je građanima postalo jasno da su ovakve mjere ekonomski opasne i pogubne po stabilnost javnih finansija i kompletan sistem državne vlasti, počeo je strmoglavi pad rejtinga ove partije.

Potezi kao što je rekonstrukcija Vlade, uvođnje proruskih partija i stvaranje najglomaznijeg državnog aparata u Evropi, proglašenje Mandića, Kneževića i Bečića nepoželjnima u Hrvatskoj, te haos na lokalnom nivou u više opština, kao i skraćenje mandata Skupštini Glavnog grada garantuju da nakon izbora koji slijede na lokalnom nivou, sasvim izvesni su i oni na državnom", navodi se u saopštenju DPS-a.

Nakon propasti nacionalističko - populističke politike, Crna Gora nikada više neće biti talac neodgovornih, nesposobnih i nezrelih “prodavaca magle” iz Pokreta Evropa sad, poručuju iz DPS-a.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

partizan

Ako znam, sto uopste vise polemisete sa njima.Makse!