17 °

max 20 ° / min 15 °

Četvrtak

19.09.

20° / 15°

Petak

20.09.

24° / 15°

Subota

21.09.

25° / 14°

Nedjelja

22.09.

24° / 15°

Ponedjeljak

23.09.

24° / 16°

Utorak

24.09.

24° / 16°

Srijeda

25.09.

24° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Zenović: Odluke o raspodjeli funkcija ne donositi putem medija

Izvor: DCG

Politika

Comments 0

Zenović: Odluke o raspodjeli funkcija ne donositi putem medija

Izvor: RTCG

Autor: Antena M

  • Viber

 
Nosilac liste Demokratske Crne Gore u Budvi Đorđe Zenović kazao je za Portal RTCG da se raspodjele funkcija u potencijalnoj vlasti u toj opštini ne mogu obavljati putem medija, već isključivo na osnovu zvaničnih razgovora, odluka nadležnih organa i potpisom koalicionog sporazuma. S obzirom da toga za sada nema kad je riječ o dogovoru vlasti u Budvi, Zenović dodaje da je suvišno izjašnjavati se o tome.

 Sa ciljem da riješe političku krizu u Budvi, i konačno formiraju vlast, 11 odbornika koalicije “Za budućnost Budve” i Pokreta Evropa sad predložilo je da Demokrate kandiduju predsjednika Skupštine opštine Budva iz svojih redova. Kako su kazali, oni vjeruju da bi to bio uvod u formiranje nove opštinske vlasti.

Zenović kaže  da je za inicijativu saznao iz medija, te da ne želi da komentariše nešto sa čime se nije neposredno upoznao. Ukoliko inicijativa postane zvanična, Zenović poručuje da će odluku donijeti na nivou opštinskog odbora.

“ Ukoliko bi ovakav predlog potpisalo 11 odbornika lično ne vidim smisao iste, obzirom da se predsjednik SO bira apsolutnom većinom, odnosno većinom 17 odbornika. Svakako, smatram da se raspodjele funkcija u potencijalnoj vlasti ne mogu dijeliti putem medija, već isključivo na osnovnu zvaničnih razgovora, odluka nadležnih organa i potpisom koalicionog sporazuma. Toga za sada nema i suvišno je izjašnjavati se dalje”, zaključio je Zenović za Portal RTCG.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR