16 °

max 22 ° / min 15 °

Četvrtak

19.09.

22° / 15°

Petak

20.09.

24° / 15°

Subota

21.09.

25° / 14°

Nedjelja

22.09.

23° / 14°

Ponedjeljak

23.09.

24° / 15°

Utorak

24.09.

24° / 16°

Srijeda

25.09.

23° / 18°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Nova stranka Bošnjaka, sjutra zvanična najava osnivanja

Izvor: Arhiva

Politika

Comments 10

Nova stranka Bošnjaka, sjutra zvanična najava osnivanja

Autor: Portal Antena M

  • Viber

      

Osnivanje nove stranke Bošnjaka biće najavljeno sjutra (srijeda 31. jul) na pres konferenciji, saznaje Antena M. Novi politički projekat, prema izvorima Antene M, reakcija je nezadovoljnih funkcionera, članova, ali i simpatizera i glasača Bošnjačke stranke na ulazak te partije u rekonstruisanu vladu Milojka Spajića zajedno sa članicama bivšeg Demokratskog fronta - NSD Andrije Mandića i DNP Milana Kneževića. Time je, smatraju oni, rukovodstvo stranke definitivni napustilo politiku koju je utemeljio njen dugogodišnji lider Rafet Husović.

Novi politički subjekat planira da ponudi novu programsku agendu, a osim posljednjeg političkog poteza, ulaska u koaliciju sa strankama koje baštine velikosrpstvo i četničku ideologiju, kojim je nezadovoljstvo dijela rukovodstva i pristalica BS kulminiralo, odranije postoje zamjerke da je, navodno, Ervin Ibrahimović privatizovao partiju i da nema unutastranačke demokratije.

Poznata su i imena nosilaca inicijative za osnivanja nove stranke, a javnosti su odranije poznati Sead Šahman, Bejto Šahmanović, Erol Rastoder, istoričar Admir Adrović... Prema saznanjima Antene M, među osnivačima nove stranke je i ugledni ljekar iz Gusinja Said Čekić. Izvori Antene M ističu da već postoji izuzetan odziv uspješnih ljudi, koji se dosad nijesu okušali u politici ali među Bošnjacima važe za ugledne privrednike, ljekare, inžinjere, pravnike, profesore, ekonomiste. Veliki broj njih biće predstavljen na sjutrašnjoj konferenciji za novinare.

Komentari (10)

POŠALJI KOMENTAR

Siikliser

Bujrum.... Alah srecu da podari Xamislite Rahmetli predsjediku ista klika je davala je svu vlast u Crnoj Gori ...covjek trepnuo nije lagano odbio jer je znao da kad se slomi CG i oni ce doci na red

Javor

@Marina, eh da su tako ekspresno 90-tih, takvi kao ti, odgovorili na udar na Bisnjake, danas bi sve bilo drugačije.

Marina

Veliko poštovanje za sve casne i poštene Bošnjake koji su ekspresno odgovorili na ponižavanje moralnoga bošnjačkoga naroda.Naše braće i prijatelja !!!