19 °

max 23 ° / min 15 °

Petak

20.09.

23° / 15°

Subota

21.09.

25° / 15°

Nedjelja

22.09.

23° / 15°

Ponedjeljak

23.09.

24° / 15°

Utorak

24.09.

23° / 15°

Srijeda

25.09.

22° / 17°

Četvrtak

26.09.

24° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
UP i ANB: Obavještajna zajednica nije izvor informacije da se na Đukanovića priprema atentat, informacije da mu se prijeti nijesu tačne

Politika

Comments 16

UP i ANB: Obavještajna zajednica nije izvor informacije da se na Đukanovića priprema atentat, informacije da mu se prijeti nijesu tačne

Autor: Antena M

  • Viber

Uprava policije i Agencija za nacionalnu bezbjednost saopštile su da podaci dobijeni u okviru međunarodne saradnje ANB-a ukazuju da strane obavještajne službe, odnosno obavještajna zajednica, nije izvor informacije da se u odnosu na ranijeg predsjednika države Mila Đukanovića priprema atentat. 

"U vezi sa medijskim navodima uoči i nakon održavanja sjednice Odbora za bezbjednost i odbranu na kojoj su saslušani direktor Uprave policije Zoran Brđanin i direktor Agencije za nacionalnu bezbjednost Boris Milić, a radi tačnog informisanja javnosti, uz poštovanje ograničenja koja se odnose na zaštitu tajnih podataka, postoji potreba za ovim saopštenjem u cilju potpunog razjašnjenja činjenice, odnosno okolnosti koja je zaokupila medijsku pažnju.

Podaci dobijeni u okviru međunarodne saradnje Agencije za nacionalnu bezbjednost ukazuju da strane obavještajne službe, odnosno obavještajna zajednica, nije izvor informacije da se u odnosu na ranijeg predsjednika države priprema atentat, a kao što je to bilo navedeno u pojedinim medijima, odnosno, proizilazi zaključak da nije tačna informacija objavljena u pojedinim medijima ovim povodom.

Takođe, dodatno i Uprava policije, u okviru međunarodne operativne policijske saradnje, nije dobila pomenutu informaciju, odnosno takva informacija nije dostavljena Upravi policije u okviru međunarodne operativne policijske saradnje.

S tim u vezi, informacije da se prijeti bivšem predsjedniku Crne Gore nijesu tačne", piše u zajedničkom saopštenju UP i ANB-a. 

Komentari (16)

POŠALJI KOMENTAR

Miki

Ja se nadam da gospodin Djukanovic nece sjedjeti skrstenih ruku dok seprtlje poslusnici i izdajnici iz sluzbe bezopasnosti mu rade o glavi nego ce preduzeti korake da pojaca svoje obezbjedjenje,ako treba iz naroda cemo organizovat straze ali necemo dati da mu dlaka fali s glave!

Orlov krš

UP i ANB,kako to zastrašujuċe zvuči kad je bezbjednost građana i države u pitanju,a posebno kad znamo koliko su znaveni oni koji vode bezbjedonosni sektor! Bješe li ono jednom od njih,čuvenom ,,bezbjednjaku''Aleksi zabranjen ulazak u Hrvatsku!

Ana

Ne cuvali mi vi nikoga moga miloga i dragoga no se bojim da ubrzo necete ni cuvati nikoga,kuci neznalice