17 °

max 23 ° / min 15 °

Petak

20.09.

23° / 15°

Subota

21.09.

25° / 15°

Nedjelja

22.09.

23° / 15°

Ponedjeljak

23.09.

24° / 15°

Utorak

24.09.

23° / 15°

Srijeda

25.09.

22° / 17°

Četvrtak

26.09.

24° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Čarapić: Očajnički trač o navodnom atentatu na Đukanovića još jedna obmana DPS

Politika

Comments 5

Čarapić: Očajnički trač o navodnom atentatu na Đukanovića još jedna obmana DPS

Autor: Antena M

  • Viber

Današnjim saopštenjem Uprave policije i Agencije za nacionalnu bezbjednost da informacije o navodnom planiranju atenata na bivšeg predsjednika Mila Đukanovića ne postoje u međunarodnom bezbjednosnom prostoru dokazuju da je ovaj trač izraz očaja DPS-a da svom doživotnom vođi priušti još koji minut medijske prisutnosti. Informacija koja se na, za DPS uobičajen način, koordinisano u kontradiktornim verzijama distribuirala kroz medije, ne potiče iz obavještajnih službi već gotovo izvjesno iz Đukanovićevih neformalnih razgovora sa poznanicima, navodi poslanik Pokreta Evropa sad Vasilije Čarapić povodom navoda UP i ANB da informacija o prijetnji atentatom Đukanoviću nijesu tačne.

"Osim neodricanja od poniznosti pred samointeresnim naredbama bivšeg predsjednika države, manipulisanje javnosti takođe nastavlja da bude sastavni dio djelovanja “reformisanog” DPS. Od nebuloznih neistina o fabrici čokolade i 40,000 novih radnih mjesta, preko sitničavih podvala o cijeni ulja i dizanju PDV-a, DPS je došao i do onih filmsko-poetičnih o navodnoj zavjeri protiv njihovog neprikosnovog lidera.

Razobličavanje ove neuspjele afere, od strane domaćih i posredno stranih obavještajnih službi, potpuno je obesmislilo pokušaj diskreditacije službi crnogorskog bezbjednosnog sektor od strane opozicionih partija. Zastrašivanjem opšte javnosti i zauzimanjem medijskog prostora ovom lažnom informacijom, DPS je ponovo pokazao da za njih istina i stabilnost nijesu važni, već je važan samo i isključivo Đukanovićev interes", navodi u saopštenju Čarapić.

Komentari (5)

POŠALJI KOMENTAR

Lily

Zbog ove izjave sigurno neces dobiti neki glas vise na izborima

Crnogorka

Predizborna kampanja PESa opet preko Djukanovica.Lazi bez posledica kao manir uveli su kad su ušli u vlast,sigurno nekim mahinacijama.Sad kad se drma tron opet posegli za Djukanovicem preko ove laprde Carapica.

Milena

Greote,kad nemas pameti a imas velike ambicije,..