17 °

max 25 ° / min 15 °

Subota

21.09.

25° / 15°

Nedjelja

22.09.

23° / 14°

Ponedjeljak

23.09.

23° / 15°

Utorak

24.09.

23° / 15°

Srijeda

25.09.

22° / 17°

Četvrtak

26.09.

23° / 16°

Petak

27.09.

26° / 17°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Mujović: Bez konkretnih imena ko će biti nosilac liste, te da li ćemo u koaliciju, odluka narednih dana

Izvor: Vlada CG

Politika

Comments 2
Predsjedništvo PES-a imalo sastanak tehničkog karaktera

Mujović: Bez konkretnih imena ko će biti nosilac liste, te da li ćemo u koaliciju, odluka narednih dana

Izvor: CdM

Autor: Antena M

  • Viber

Ko će biti nosilac liste Pokreta Evropa sad na izborima u Podgorici, te kako će ta partija nastupiti još nije poznato. Predsjednik Odbora Glavnog grada Pokreta Evropa sad Saša Mujović kazao je za CdM da je večerašnja redovna sjednica Predsjedništva PES-a bila više sastanak tehničkog karaktera, bez konkretnih imena ko će biti nosilac liste, te da li će ići u koaliciju.

“Raspravljalo o izborima u Podgorici, Kotoru, Beranama, dotakli smo se i Nikšića. Nismo nikakvo konkretno rješenje donijeli u smislu ko će biti nosilac liste, isto tako nijesmo definisali ni to sa kim bi mogli eventualno u koaliciju. Najveći akcenat je bio na pozicioniranju PES-a i tome šta vezano za Podgoricu od projekata mogu obećati građanima Podgorice. Bilo je ovako više tehničćka, konkretna priča, šta su to stvari na koje se trebamo bazirati, na šta da se osvrnemo tokom izborne kampanje, šta realno možemo da realizujemo”, kazao je Mujović.

U narednim danima će, kaže, još analizirati situaciju, te ubrzo i donijeti odluku.

“Analiziraćemo šta je najbolje za PES -ko da bude nosilac, da li sa nekim ići u koaliciju ili sami. Nećemo mnogo oklijevati. Mislim da ćemo već tokom iduće nedelje intenzivirati naše aktivnosti i sastanke, tako da ćemo imati više prostora za to”, naveo je Mujović.

Vanredni izbori u Podgorici zakazani su za 29. septembar.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Darko Jovović

Nije ovo tema niti način ali, korisim ga iz nužde. Obraćao sam Vam se sedam (7) puta pi smeno, a da nikad nijesam dobio nikakav odgovor.

chronicler

Ah, da, nova obećanja, jelte, nove prevare. Nikoga vi više nećete prevariti jer ste se žestoko iskompromitovali pa ste nam, umjesto stvarne evropske agende instalirali persone persone non grata i diktaturu, t.j, "trojni pakt" Mandić-Spajić-Bečić, Vučića, plate iz kredita, inflaciju, bruku, E, nećete