19 °

max 25 ° / min 15 °

Subota

21.09.

25° / 15°

Nedjelja

22.09.

23° / 14°

Ponedjeljak

23.09.

23° / 15°

Utorak

24.09.

23° / 15°

Srijeda

25.09.

22° / 16°

Četvrtak

26.09.

23° / 16°

Petak

27.09.

26° / 17°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Crna Gora ima podršku Velike Britanije

Politika

Comments 2

Crna Gora ima podršku Velike Britanije

Autor: Antena M

  • Viber

Velika Britanija je tu da prenese svoja iskustva i pruži punu podršku Crnoj Gori, kada je riječ o evopskim integracijama, kazala je ambasadorka Don Meken u prijateljskom razgovoru sa ministrom pravde u Vladi Crne Gore Bojanom Božovićem, saopšteno je iz Ministarstva pravde.

"Čestitajući ministru Božoviću novu dužnost, ambasadorka Meken je istakla da je od velike važnosti za Crnu Goru ispunjenje svih zadataka iz završnih mjerila iz pregovaračkog procesa sa EU i dodala da će njena zemlja biti od pomoći na ekspertskom i tehničkom nivou, gdje god ima kapaciteta", navode u saopštenju. 

Ministar Božović je, dodaju, uz zahvalnost na čestitkama i podršci, istakao da za Crnu Goru i Ministarstvo pravde ostaje fokus na poglavljima 23 i 24 i ispunjenju svih zadataka iz završnih mjerila, na čemu će se raditi još agilnije nakon dobijanja pozitivnog IBAR-a.

"Osim toga, kako je naglasio Božović, Ministarstvo u narednom periodu namjerava ozbiljno da radi na stvaranju uslova za neophodnu fizičku zaštitu objekata pravosudnog sistema i ljudi koji u njima rade, na izmjenama i dopunama zakona o arbitraži i intenziviranju saradnje i komunikacije sa NVO. 

Ambasadorka Meken je kao vrlo važnu ocijenila saradnju sa NVO i rješavanje pitanja arbitraže i ponovila spremnost zemlje koju zastupa da pruži podršku", zaključeno je u saopštenju.

 

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Sve vi cvjetalo

Hahaha, a vidji second hand ministra. Fala vama iz Kvinte, sto ste nam zivote urnisali dovodeci ovu veljesrpsku fasisticku vlast.

jovan j.

Hvala gospodo, ali mi smo već na istoku.