23 °

max 25 ° / min 14 °

Subota

21.09.

25° / 14°

Nedjelja

22.09.

23° / 14°

Ponedjeljak

23.09.

23° / 15°

Utorak

24.09.

23° / 15°

Srijeda

25.09.

22° / 16°

Četvrtak

26.09.

23° / 16°

Petak

27.09.

26° / 17°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
DPS Andrijevica: Nadležni da što prije rasvijetle paljenje vozila Čukića

Politika

Comments 0

DPS Andrijevica: Nadležni da što prije rasvijetle paljenje vozila Čukića

Autor: Antena M

  • Viber

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Andrijevica poziva nadležne državne organe da što prije rasvijetle slučaj paljenja vozila menadžera Opštine Miloša Čukića.

"Naime, ovo nije prvi put da se DPS i ugledni pojedinci iz Andrijevice koji pripadaju našoj partiji lažno optužuju od strane naše političke konkurencije kako bi nam se nanijela politička šteta. Tome se mora stati na kraj jer nećemo trpjeti da slušamo najobičnije neistine na naš račun", navode u saopštenju.

Zbog toga pozivaju nadležne da se što prije rasvijetli ovaj slučaj kako bi se, kako su kazali, stavila tačka na ovakve spinove.

"U suprotnom bićemo prinuđeni da podnesemo krivične prijave protiv onih koji nas lažno optužuju kako bi zaštitili svoj integritet.

Razumijemo da vas rezultat iz Andrijevice boli, ali naučite da se sa njim nosite dostojanstveno i časno a ne na ovako podmukao način kako je to sada slučaj. Građani Andrijevice su siti da budu taoci nekolicine ljudi koji u svojoj želji da odbrane fotelje drže grad zarobljen. Vrijeme je da se Andrijevica vrati institucijama, razvoju i poboljšanju života naših sugrađana", zaključili su iz Opštinskog odbora DPS Andrijevica.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR