24 °

max 24 ° / min 14 °

Subota

21.09.

24° / 14°

Nedjelja

22.09.

23° / 14°

Ponedjeljak

23.09.

23° / 15°

Utorak

24.09.

23° / 15°

Srijeda

25.09.

22° / 16°

Četvrtak

26.09.

23° / 16°

Petak

27.09.

26° / 17°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
BS: Jeftini populizam Zirojevića osuđen na ismijavanje, ima ko da brine za Bošnjake

Politika

Comments 6

BS: Jeftini populizam Zirojevića osuđen na ismijavanje, ima ko da brine za Bošnjake

Autor: Antena M

  • Viber

Potpuno je bespredmetno obazirati se na izjave poslanika Nikole Zirojevića, koji želi da na način svojstven tinejdžerima objasni bošnjačkom narodu da je on “borac” za Bošnjake, a da smo svi mi ostali, koji predstavljamo ideju i misao bošnjačkog naroda, promašili put. Pa neće biti da je tako, poručili su iz BS.

"Samo istine radi i radi javnosti, želimo se kroz par rečenica osvrnuti na reagovanje Zirojevića, koji hoće da zabavlja javnost svojim bombastičnim izjavama, misleći da to donosi glasove.

Mladi kolega nije shvatio da bošnjački narod politički sazrijeva, da je pokazao da hoće i da želi da bošnjački politički prvaci predstavljaju i zastupaju njihove interese, što je rezultat sa zadnjih parlamentarnih izbora i pokazao", poručili su iz BS u saopštenju.

BS se, kako su kazali, od nikoga ne krije.

"Uvijek smo samostalno nastupali, dok podsjećamo da su se neki drugi krili u koalicije, kako ne bi nestali sa političke scene. Zato nije ni časno, ali nije ni politički mudro da Zirojević bilo kome drži pridike, a posebno Bošnjačkoj stranci i to ni manje ni više nego o bošnjačkoj populaciji. Bošnjaci su jasno pokazali ko su njihovi politički predstavnici, Bošnjačka stranka je ostvarila pojedinačno ubjedljive pobjede u svim opštinama sa većinskim bošnjačkim stanovništvom. Jeftinim populizmom se glasovi neće vratiti kolega Zirojeviću, već ozbiljnom brigom za narod", kazali su iz BS.

Posebno je, kako su dodali, promašena tema praviti poređenja broja upisanih i broja izašlih birača, i izračunavati procenat podrške BS, što je van svake matematičke i statističke logike.

"O rječniku i uvredama Zirojevića, nećemo trošiti riječi. Mladom poslaniku Zirojeviću naš poslanik Mirsad Nurković može biti otac, a njegov rječnik nažalost najviše govori o njemu, njegovoj kulturi izražavanja, političkoj i svakoj drugoj (ne) kulturi", poručili su iz BS.

Komentari (6)

POŠALJI KOMENTAR

Nikola

Opasna ti je, pogana i neljudska prica, Javore. Vec sam jednom napisao da ne znam zbog čega te Antena ovoliko pusta. Braniš Ibrahimovića po cijenu da posvađaš Crnogorce i Bošnjake. Treba da te je stid zbog toga. I zbog toga što pokušavaš da nas sve napraviš ludim. Pa BS je otisla u narucje politike koja vas je bila sabila u cosak i zbog koje ste bjezali. A izdali ste politiku koja je bila uz vas kad je bilo najteze. Sram te bilo i tebe i te koje branis.

Orlov krš

@Javor Ovo nije briga za Bošnjački narod nego bezprizorna utrka za foteljama i apanažama vrha stranke,a na štetu i Bošnjaka i Crnogoraca!Vi sa vojvodom pokušavate da ,,sabijete'' Crnogorce,a Crnu Goru podijelite po uzoru na Bosnu u nacionalne torove! Zaboravili ste 90-te!

Javor

@jovan j. Licemjerno Jovane, kažeš "niko vas ništa ne uči", odmah zatim dijeliš "moralne"lekcije,šta je CG. Nijeste bili tako grlati, dok smo bili sabijeni u ćošak, iz kojeg se otišlo u nedođije u egzil,a sada pricate o građanskoj drzavi. Pročitani ste, shvatiće to Bošnjaci koje ste doveli u dilemu