25 °

max 25 ° / min 14 °

Subota

21.09.

25° / 14°

Nedjelja

22.09.

23° / 14°

Ponedjeljak

23.09.

24° / 15°

Utorak

24.09.

23° / 15°

Srijeda

25.09.

22° / 17°

Četvrtak

26.09.

24° / 16°

Petak

27.09.

26° / 17°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Radičević: DPS i Pokret za Podgoricu računaju da će napadima na Injac i PES prikriti sopstveno rasulo

Politika

Comments 4

Radičević: DPS i Pokret za Podgoricu računaju da će napadima na Injac i PES prikriti sopstveno rasulo

Autor: Antena M

  • Viber

Saopštenja koja danas sinhronizovano štancaju odbornici Pokreta za Podgoricu i DPS-a najbolji su dokaz da ova saradnja nije završena zajedničkim glasanjem za skraćenje mandata u Skupštini Glavnog grada, poručio je Branislav Radičević, odbornik Pokreta Evropa sad Podgorica.

"Kako ne mogu da srede svoje dvorište i izaberu političku žrtvu koju čeka siguran poraz na predstojećim lokalnim izborima, DPS i Pokret za Podgoricu računaju da će napadima na gradonačelnicu Injac i PES uspjeti da sakriju sopstveno rasulo u kome se nalaze. 

Ako DPS vjeruje u ono što inputira PES-u, znači li to da danas priznaju kako su Miomir Mugoša, Slavoljub Stijepović i Ivan Vuković u ime DPS-a loše vodili upravu Glavnog grada?", naveo je Radičević.

Takođe, kako je istakao, njihovi koalicioni partneri iz Pokreta za Podgoricu da su ubijeđeni u rezultate i uspjehe svojih kadrova u Glavnom gradu, ne bi tražili predizbornu koaliciju i unaprijed pristajali da se sakriju iza nosioca liste neke druge partije. 

"Koliko su građani zadovoljni radom Pokreta za Podgoricu, a i predsjednikom Milatovićem koji ih je gurnuo u koaliciju sa DPS-om, imaće priliku ubrzo da se uvjere. 

Jasan je bio motiv DPS-a da se nakon godinu dana skrati mandat Skupštini Glavnog grada, a još je jasnije ko im je pomogao da taj plan realizuju i na koga DPS računa i nakon izbora", zaključio je Radičević.

Komentari (4)

POŠALJI KOMENTAR

Bajo

Mila ! Ko je ovi čoek ? Okle su ovoga izvadili ?

Onogošt

Ovi su patološki opsjednuti DPS - om.PES kao partija i ne postoji.To je samo interesna skupina neostvarenih ljudi, Slično su većina bezuspješno pokušali i u DPS.,ali u ozbiljnoj partiji ti šarlatani nijesu imali šanse.Svi ih napuštaju.U Podgorici nemaju koga da predlože.

Tara

gospodine Radicevic,ja ne znam..ko ste vi..u svakom slucaju pricate neistine..gospodin Vukovic..je jedan ozbiljni..moralni politicar..i nekadasnji gradonacelnik..PG..je savrseno vodio i modernizovao..nemojte takve neistine da govorite..gospodja Injac je imala vise skandaloznih i nezakonitih predloga