15 °

max 23 ° / min 14 °

Nedjelja

22.09.

23° / 14°

Ponedjeljak

23.09.

24° / 15°

Utorak

24.09.

24° / 16°

Srijeda

25.09.

21° / 16°

Četvrtak

26.09.

23° / 15°

Petak

27.09.

26° / 17°

Subota

28.09.

25° / 19°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Mandić čestitao Dan opštine Gusinje

Izvor: Dragana Tomašević/Antena M

Politika

Comments 2

Mandić čestitao Dan opštine Gusinje

Autor: Antena M

  • Viber

Predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić čestitao je Dan opštine Gusinje predsjedniku Opštine Sanelu Baliću, predsjedniku Skupštine opštine Bujaru Hasanđekaju i svim građanima Gusinja.

„Vašu opštinu, koja se nalazi u podnožju jednog od najimpozantnijih planinskih vijenaca ne samo na Balkanu, već i u Evropi, krase prirodne ljepote, koje čine veliki turistički potencijal. Evidentno je da se Gusinje svake godine sve više ističe na mapi ekoturizma na starom kontinentu i to je nešto što treba da raduje sve nas u Crnoj Gori”, naveo je Mandić.
U tom kontekstu on dodaje da je jako važno da se nastavi sa razvojem infrastrukture u Gusinju, kako bi opština prije svega omogućila bolji život za sve njene građane, a samim tim i postala pristupačnija svima koji žele da se dive ljepoti Prokletija i uživaju u njihovim čarima.

“Koristim ovu priliku da se zahvalim i brojnim iseljenicima koji su i dalje mnogo čime vezani za svoju zemlju i želim da istaknem da ih Crna Gora nikada neće zaboraviti, već da ćemo raditi na tome da ti ljudi postanu državljani”, zaključio je Mandić.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Moje nebo crnogorsko

Ti živo biće koje nema stida i ne oseća šta je sramota. Nisi građanima čestitao dan državnosti a kobajagi dan opštine bitan. Mi te plaćamo u državi koju nepostujes. Izdajnice Trošiš naše pare besramnice Bruko. Da je vjecna Crna Gora

jovan j.

Okolo okolo, pa naokolo. Ni riječi o tome ko koga, od koga oslobo di na ovaj dan.