15 °

max 23 ° / min 14 °

Nedjelja

22.09.

23° / 14°

Ponedjeljak

23.09.

24° / 16°

Utorak

24.09.

23° / 16°

Srijeda

25.09.

21° / 16°

Četvrtak

26.09.

23° / 15°

Petak

27.09.

25° / 17°

Subota

28.09.

25° / 18°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Mašković: I nakon skraćenja mandata nastavljeno masovno zapošljavanje u Glavnom gradu

Izvor: Arhiva

Politika

Comments 1

Mašković: I nakon skraćenja mandata nastavljeno masovno zapošljavanje u Glavnom gradu

Autor: Antena M

  • Viber

Predstavnik Evropskog saveza i odbornik u Skupštini Glavnog grada Miloš Mašković iznio je nove podake o masovnom zapošljavanju u Glavnom gradu nakon pada vlasti, kako u samom sistemu, tako i u preduzećima.

"U posljednja dva mjeseca raspisano je 69 internih i javnih oglasa, a od sjednice na kojoj je skraćen mandat Skupštini, čak 19 oglasa. Ovo se odnosi samo na sistem Glavnog grada, a za preduzeća ćemo pričekati da dobijemo zvanične podatke. Ovako izgleda meritokratija po mjeri Olivere Injac, kojoj je ovo jedan od posljednjih radnih zadataka sa pozicije gradonačelnice. Pokret "Evropa sad" ne samo da je nije stavio na čelo odbora u Glavnom gradu, nego joj neće ni dozvoliti da bude nosilac liste na predstojećim izborima. Toliko o rezultatima", saopštio je Mašković.

Navodi da bahatim odnosom prema javnim resursima Injac pokušava da nadoknadi štetu nastalu za vrijeme njenog rukovođenja gradom. Mašković kaže da joj ni to neće pomoći, te da građani Podgorice znaju "šta im je činiti 29. septembra".

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

HALLEY

Čuvena meritokratija navodnih oslobodilaca na djelu. Ovu stranu riječ su uvukli u javni prostor kao dimnu zavjesu da bi ispod radara partijskim zapošljavanjem prevazišli sve viđeno do tada. Bravo za Maškovića !