15 °

max 23 ° / min 14 °

Nedjelja

22.09.

23° / 14°

Ponedjeljak

23.09.

24° / 16°

Utorak

24.09.

23° / 16°

Srijeda

25.09.

21° / 16°

Četvrtak

26.09.

23° / 15°

Petak

27.09.

25° / 17°

Subota

28.09.

25° / 18°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Mujović: Izbori će Pokret za Podgoricu staviti tamo gdje zaslužuje

Izvor: Vlada Crne Gore

Politika

Comments 3

Mujović: Izbori će Pokret za Podgoricu staviti tamo gdje zaslužuje

Autor: Antena M

  • Viber

Predsjednik OO PES-a Podgorica Saša Mujović reagovao je na saopštenje Pokreta za Podgoricu u kojem im poručuje da će, ukoliko PZP izađe na izbore, dati sve od sebe, sa bilo koje pozicije, da budu postavljeni na mjesto i ravan koju zaslužuju. 

Mujovićevo saopštenje prenosimo integralno:

"Divno li je ovako izgledati u očima istinskih intelektulaca, skoro pa akademika, profesionalno ostvarenih ljudi, nezavisnih od Predsjednika, vođenih samo dobrom Podgorice, a nikako servilnošću prema prethodno pomenutom. Hvala vam gospodo draga što me ovako doživljavate… Hvala vam što me stavljate u isti koš sa mojom dragom koleginicom Oliverom Injac - učinili ste mi čast.

Teško se boriti s vama, teško je imati vas za političkog protivnika. Mnogo jači od mene bi pokleknuli, mnogo jačima od mene bi zadrhtala koljena. Objektivno, vaš domet je puno veći od Podgorice. Vašem kapacitetu je tijesna Podgorica. Vi ste za veća djela. Pariz, Rim, Vašington, brojne metropole vape za vama, za vašom ekspertizom. Vi biste mogli biti sjajan izvozni adut Crne Gore. Pitanje je samo da li bi vas bilo šteta pozajmiti metropolama ili vas koljeno-preklono moliti da ostanete u Podgorici i nastavite vašu prosvetiteljsku misiju. Iskren da budem ne umijem dati valjan odgovor.

Ako nas udostojite ostanka i izlaska na izbore daću sve od sebe, sa bilo koje pozicije, da budete postavljeni na mjesto i ravan koju zaslužujete. Da se vaš glas gromko čuje, ali ne u Podgorici, nego samo u dvorišnom dijelu predsjednikove rezidencije. Da li će tada biti voljan da otvori prozor i čuje vas što mu mudro poručujete - vrijeme će pokazati."

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

Adio

Dijelim Vase misljenje. Nece vas biti na politickom nebu CG.

td

Nisam podrzavalac ni jednih ni drugih,cak sam jako alergican na sve vas,ali ovakva izjava i pokusaj omalovazavanja protivnika je ispod pristojnog nivoa politicke zrelosti i korektnosti.Profesore Mujovicu, razocarali ste one koji su vas htjeli razlikovati od drugih u PES.