26 °

max 26 ° / min 14 °

Nedjelja

22.09.

26° / 14°

Ponedjeljak

23.09.

24° / 15°

Utorak

24.09.

22° / 16°

Srijeda

25.09.

22° / 17°

Četvrtak

26.09.

24° / 15°

Petak

27.09.

25° / 17°

Subota

28.09.

26° / 18°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Zečević: PES podržava zahtjeve drvoprerađivača – jednaki uslovi za sve

Politika

Comments 0

Zečević: PES podržava zahtjeve drvoprerađivača – jednaki uslovi za sve

Autor: Antena M

  • Viber

Apelujem na Upravu za gazdovanje šumama i lovištima da obustavi Javni poziv za korišćenje šumama za ovu godinu, jer je višetruko štetan za više od pedeset firmi drvoprerađivača sa sjevera Crne Gore, u kojima radi preko pet stotina zaposlenih, saopštio je Milan Zečević, poslanik Pokreta Evropa sad.

On smatra da su njihove žalbe opravdane i zahtjevi koji su upućeni, u otvorenom pismu premijeru, poslanicima I predsjednicima opština sa sjevera.
“Takođe, prije nego stupi na snagu novi zakon o šumama koji je izglasan u skupštini i koji ce da riješi u potpunosti ove probleme, apelujem da se hitno kreira novi Javni poziv, sa uslovima prihvatljivim za sve, kako je to i traženo u otvorenom pismu drvoprerađivača, a po modelu iz prethodnih godina. Pokret Evropa sad je protiv bilo kakvih vidova diskriminacije i razdvajanja privrednih subjekata na male i velike i naš stav je da bi svi privredni subjekti trebalo da imaju jednak pristup javnim dobrima, u ovom slučaju šumskim resursima što potvrđuju i nova zakonsk rješenja. Započeta reforma u šumarstvu ima takav pristup za primaran cilj i osigurava da svi privredni subjekti imaju mogućnost da se razvijaju nesmetano i u korektnim konkuretskim uslovima”, navodi se u saopštenju.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR