25 °

max 25 ° / min 16 °

Ponedjeljak

23.09.

25° / 16°

Utorak

24.09.

20° / 16°

Srijeda

25.09.

21° / 16°

Četvrtak

26.09.

23° / 16°

Petak

27.09.

25° / 17°

Subota

28.09.

26° / 18°

Nedjelja

29.09.

23° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Kabinet Milojka Spajića: Premijer se ne miješa u rad sudova, niti nameće odluke kao Milović u slučaju Čamgoz

Politika

Comments 5

Kabinet Milojka Spajića: Premijer se ne miješa u rad sudova, niti nameće odluke kao Milović u slučaju Čamgoz

Izvor: Antena M

Autor: Antena M

  • Viber

Navodi bivšeg ministra pravde Andreja Milovića da predsjednik Vlade Milojko Spajić pokušava da spriječi izručenje Do Kvona Sjedinjenim Američkim Državama su netačni, saopšteno je iz Kabineta predsjednika Vlade.

"Jedino logično objašnjenje koje se nameće je da je Milović neizručenje vođe turskog  ogranka kavačkog klana Binalija Čamgoza matičnoj zemlji - želio da prikrije lažnim aferama kojih se naprasno sjetio poslije opravdane smjene.

U saopštenju se demantuju i Milovićevi navodi da su premijer Crne Gore Milojko Spajić i advokat Goran Rodić u  bliskim prijateljskim odnosima. Naglašavaju i da će crnogorsko pravosuđe donijeti odluku kojoj državi će biti izručen "kralj kripto valuta" Do Kvon.

"Takođe, neistinite su tvrdnje bivšeg ministra da je predsjednik Vlade blizak prijatelj sa Goranom Rodićem, advokatom Do Kvona.

Ističemo da je na sudovima da donesu odluku o tome gdje će biti izručen Do Kvon, a interes premijera Spajića je da što prije bude razriješena afera montirana uoči prethodnih parlamentarnih izbora, kreirana u cilju njegove lične diskreditacije.

Takođe, podsjećamo da je premijer u svojstvu građanina, dao izjavu SDT-u povodom slučaja Do Kvon i da je više puta pozvao nadležne da se razjasne svi aspekti te montirane afere.

Budući da je po svemu sudeći ovo pokušaj da se napiše drugi čin sada već čuvene afere, ali i da je „napad na premijera” postao omiljeni politički sport u Crnoj Gori - najdobronamjernije savjetujemo da se predizborni programi budućih pretendenata na mjesto gradonačelnika Glavnog grada, njihovih lista i koalicija (bivših i sadašnjih funkcionera: Medojević, Milović, Abazović, Milatović) fokusiraju na program koji nude građanima, a manje na izmišljene afere i teorije zavjere koje služe da pokriju njihove bravure u stilu Maradone.

Pozivanjem da će se istina tek utvrditi u SAD, a ne u Crnoj Gori - gospodin Milović jasno pokazuje koliko (ne) vjeruje institucijama (SDT, VDT i SPO)"  kaže se u reagovanju Kabineta crnogorskog premijera.

Komentari (5)

POŠALJI KOMENTAR

Dada

Naravno da se ne mijesas jer u zatvoru leze ljudi koji ti ne bi dozvolili preuzimanje luke Bar gdje se nesmetano obavlja sverc cigaretama.

Mila K

I stvarni odlazak. Od kad se genije demokratije krije iza "kabineta"?

Marko

@Ljaljokordic A hoces li ti dolazit,mislim do pameti?