26 °

max 26 ° / min 16 °

Ponedjeljak

23.09.

26° / 16°

Utorak

24.09.

20° / 16°

Srijeda

25.09.

21° / 16°

Četvrtak

26.09.

23° / 16°

Petak

27.09.

25° / 17°

Subota

28.09.

26° / 18°

Nedjelja

29.09.

23° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Milović: Spajiću je bitnije da mu se isfinansira njemu važan projekat, nego život čovjeka, ko god on bio

Izvor: screenshot

Politika

Comments 4

Milović: Spajiću je bitnije da mu se isfinansira njemu važan projekat, nego život čovjeka, ko god on bio

Izvor: Antena M

Autor: Antena M

  • Viber

"Ok premijer hoće nastavak? Iako Čamgoz Binali nije današnja tema - o ponudi jedne Spajićeve ministarke, njegovog bliskog krvnog srodnika i šefa kabineta uskoro, kad već traže", naveo je u odgovoru na reagovanje iz Kabineta premijera doskorašnji ministar pravde Andrej Milović.

"Bio je to tada pokušaj da se izdejstvuje promjena zakonite odluke ministra pravde za koju sam dobio čestitke komesarke za ljudska prava Savjeta Evrope i ministara iz EU, ali Spajiću je bitnije da mu se isfinansira njemu bitan projekat, nego život čovjeka, ko god on bio.

Kad već želi nastavak, a 29. septembar je daleko, moraćemo pričati i o ponudi ministarke, ali i o ponudi njemu bliskog krvnog srodnika (koja je drugačija od ministarkine) ali i o obezbjeđivanju stranog finansiranja projekta bitnog za njega i šefa kabineta, za koji su nudili Čamgozovu glavu po modelu "Čamgoz za pare", a da ja potpišem sve to i da svjesno kršim Evropsku konvenciju o ljudskim pravima i osnovnim slobodama, koju sam kao predsjednik komisije za polaganje pravosudnog ispita, ispitivao kandidate", napisao je Milović na X platformi.

Komentari (4)

POŠALJI KOMENTAR

Bajo

Ne postedi. Neka gradjani hoce da cuju kakvim su osobama dali glas. I ko vlada i donosi veoma vazne odluke u njihovo ime . Trač partije nas ne zanimaju ali osobine i karakteri ljudi koji upravljaju drzavom su itekako vazni , svakom gradjaninu. Barem bi tako trebalo biti. ps. Ako je neko nasilnik i tuče suprugu ne moze bitu tuzilac. Ako neko petlja i ne govori istinu ne moze voditi drzavu ili biti ministar.

Toni

Što se čini na portal vijesti.me, brišu komentare,prepravljaju plus u minus,dobro ih je uzdrmao Milovan.

Orlov krš

Koliko je ova rasprava i optuživanje između do jučerašnjih saradnika i prijatelja degutantna! Poštedite građane vašeg prljavog veša,jer ovo je previše!Svi ste vi u sadašnjoj vlasti iz istog legla i ništa vam se ne može vjerovati! Sad pred izbore treba prevariti još ponekog lakovjernog da vam da glas