22 °

max 24 ° / min 16 °

Ponedjeljak

23.09.

24° / 16°

Utorak

24.09.

20° / 16°

Srijeda

25.09.

21° / 16°

Četvrtak

26.09.

23° / 16°

Petak

27.09.

25° / 17°

Subota

28.09.

26° / 18°

Nedjelja

29.09.

23° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Ibrahimović kod Erdogana: Turska posvećena miru na Zapadnom Balkanu

Politika

Comments 1

Ibrahimović kod Erdogana: Turska posvećena miru na Zapadnom Balkanu

Autor: Antena M

  • Viber

Drugog dana zvanične posjete Republici Turskoj, potpredsjednik Vlade i ministar vanjskih poslova Ervin Ibrahimović razgovarao je sa predsjednikom Republike Turske, Redžepom Tajipom Erdoganom i ministrom vanjskih poslova te zemlje, Hakanom Fidanom.

„Tokom susreta, predsjednik Erdogan iskazao je podršku daljem razvoju sveukupnih odnosa sa Crnom Gorom. Posebno je naglasio njen multietnički, multivjerski i multikulturalni sklad, te ukazao na posvećenost Turske miru i prosperitetu na prostoru Zapadnog Balkana“, piše u saopštenju iz Ministarstva vanjskih poslova.

Ibrahimović je ukazao na važnost posjete turskog predsjednika Crnoj Gori u avgustu 2021, čime je, još jednom, potvrđena bliskost i prijateljski odnosi dvije države i dva naroda. 

„On je izrazio zadovoljstvo prisustvom sve većeg broja turskih investitora i turista u Crnoj Gori, koji je prepoznaju kao atraktivnu investicionu i turističku destinaciju. Prenio je uvjerenje da će se saradnja sa renonimiranim turskim privrednicima, u narednom periodu, značajno intenzivirati“, saopšteno je iz MVP.

Fidan je naglasio posvećenost Republike Turske daljem razvoju bilateralnih veza saCrnom Gorom, u duhu solidarnosti, međusobnog uvažavanja i razumijevanja. 

"Politički odnosi između naše dvije države su na izvanrednom nivou, a istorijske i kulturne veze među našim narodima su veoma jake", kazao je Fidan. 

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Ljiljana

Erdogan je poseban i posebno odan prijatelj srbijanskog predsjednika.