19 °

max 24 ° / min 16 °

Ponedjeljak

23.09.

24° / 16°

Utorak

24.09.

19° / 17°

Srijeda

25.09.

22° / 16°

Četvrtak

26.09.

24° / 16°

Petak

27.09.

25° / 17°

Subota

28.09.

26° / 18°

Nedjelja

29.09.

21° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Laković: Milatović zloupotrebljava funkciju, nije kontaktirao ni Vladu ni MUP o pomoći za nabavku vatrogasnog vozila

Izvor: Arhiva

Politika

Comments 1

Laković: Milatović zloupotrebljava funkciju, nije kontaktirao ni Vladu ni MUP o pomoći za nabavku vatrogasnog vozila

Autor: Antena M

  • Viber

Poslanik Pokreta Evropa sad Miodrag Laković reagovao je na saopštenje predsjednika države Jakova Milatovića, koji je rekao da će od međunarodnih partnera tražiti pomoć za nabavku vatrogasnog vozila.

Laković smatra da Milatović time izlazi iz granica svojih nadležnosti i zloupotrebljava funkciju uoči lokalnih izbora u Glavnom gradu.

"Predsjednik Milatović, u okviru kampanje za lokalne izbore u Glavnom gradu, zloupotrebljava funkciju i, izlazeći iz granica svojih nadležnosti, obećava javnosti nabavku specijalizovanog vatrogasnog vozila putem donacije. Dokaz da se radi o predizbornoj manipulaciji potvrđuje i činjenica da predsjednik ovim povodom nije kontaktirao ni Vladu CG ni MUP - Sektor za vanredne situacije, kako bi eventualno saznao koje su prioritetne potrebe u ovoj oblasti, koja je u nadležnosti pomenutih institucija", kazao je Laković.

Suprotno tome, on je, kako tvrdi, zajedno sa svojim koalicionim partnerom, u maniru lokalnih političkih aktivista, akcijom ogoljenog političkog marketinga, posjetio Službu zaštite i spašavanja Glavnog grada.

"Da bi s tog mjesta javnosti plasirao predizborna obećanja, čime je još jednom pokazao da mu je parcijalni politički interes ispred interesa svih građana CG", napisao je Laković na mreži X.

 
 

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Dokvom

PES se izasao iz svih svojih nadleznosti i traje u nemormalnosti unistavajuci drzavu- mani se Laki politickog marketinga i napusti laznu partiju!