15 °

max 18 ° / min 15 °

Utorak

24.09.

18° / 15°

Srijeda

25.09.

22° / 16°

Četvrtak

26.09.

24° / 15°

Petak

27.09.

25° / 17°

Subota

28.09.

26° / 18°

Nedjelja

29.09.

22° / 15°

Ponedjeljak

30.09.

15° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Milović "nacrtao mapu": Politički partner premijera i lokalni primorski funkcioner izvođači radova na auto-putu, posao dobija biznismen iz susjedstva

Politika

Comments 3

Milović "nacrtao mapu": Politički partner premijera i lokalni primorski funkcioner izvođači radova na auto-putu, posao dobija biznismen iz susjedstva

Autor: Antena M

  • Viber

Doskorašnji ministar pravde Andrej Milović oglasio se ponovo na mreži X zahvaljujući ministarki saobraćaja Maji Vukićević što "želi da sve bude po zakonu i da se sve provjeri".

"U to ime, kao resornu ministarku pozivam te da provjeriš da li je već dogovoreno ko će biti izvođači i podizvođači na projektu autoputa. Ja mogu dati sad vrlo preciznu mapu.

Ovo pitam iz razloga što su glavni politički partner premijera i njegov lokalni primorski funkcioner već kupili mašine i spremne su kad posao izgradnje crnogorskog autoputa krene. A posao će dobiti nosilac - biznismen iz susjedstva", naveo je Milović.

Kako dodaje, ne odlažu se premijerski satovi i čuva premijer džabe.

"Zamisli padne Vlada i mašine ostanu neiskorištene? 

Zaključujem umjesto vas koji ili ne vidite ili nećete da vidite: opstanak Spajića na vlasti nije samo njegov interes i paravan firmi povezanih sa njim, nego i njegovih partnera kako u zemlji, tako i u okruženju. Treba naplatiti političku podršku premijeru i zaraditi stotine miliona, a građane CG i našu praunučad zaduži milijarde. Ko to može bolje od Milojka Spajića", napisao je Milović na mreži X. 

Podsjetimo, Monteput d.o.o. raspisao je tender za nadzor nad izradom projektne dokumentacije i izvođenjem radova na izgradnji autoputa Bar-Boljare, dionica Mateševo – Andrijevica.

Milović je ranije danas napisao da ima "snažnu intuiciju" za to koja će firma dobiti taj posao te poručio i da vjeruje da će i SDT/SPO to zanimati.

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

Samo za CG !

Ima li ova država snagu da zatvori ovoga prevaranta i sruši ovu litijašku vladu ili će to narod morati uzeti da riješi .

Mila K

Gle kako se ***elinović neobično piše. Ada ovo znaju diletanti a ne poslanica ministrica, mada pitanje je čega. Pa zato grinjaju protiv Bemax i od sdt napravili otira*e. U S*biji nema znanja oko javnih tendera pa im se mora nacrtati da ne bi slučajno poslali kakvu dokumentaciju.

neka_si_ih_ofirao

E, svaka ti čast, ožeži po rasturačima ove države! Nije Spajić slučajno izabrao Maju za ministarku resora o kome ona ništa ne zna sem da ugodi Srbiji i Šumskoj. Pih! Neka si ih raskrinkao, znali smo da oni neće dati posao domaćim izvođačima jer Spajić duguje usluge susjedima, ali i svom džepu. Bravo