16 °

max 19 ° / min 16 °

Utorak

24.09.

19° / 16°

Srijeda

25.09.

22° / 16°

Četvrtak

26.09.

24° / 16°

Petak

27.09.

25° / 17°

Subota

28.09.

26° / 18°

Nedjelja

29.09.

22° / 15°

Ponedjeljak

30.09.

18° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Čarapić o izjavi Vučića: Prvo smo mu bili krivi što je Njemačka podnijela rezoluciju o osudi genocida u Srebrenici...

Politika

Comments 13

Čarapić o izjavi Vučića: Prvo smo mu bili krivi što je Njemačka podnijela rezoluciju o osudi genocida u Srebrenici...

Autor: Antena M

  • Viber

Poslanik Pokreta Evropa sad Vasilije Čarapić oglasio se povodom izjave predsjednika Srbije Aleksandra Vučića koji je optužio zvaničnu Podgoricu da želi da privreda Srbije strada.

"Sad smo i za ovo krivi…Prvo smo mu bili krivi što je Njemačka podnijela rezoluciju o osudi genocida u Srebrenici, a sad smo mu krivi što je sa tom istom Njemačkom, koja je po njegovom kazivanju htjela Srbe da proglasi za genocidan narod, potpisao sporazum o iskopavanju litijuma koji ne podržavaju njegovi građani.

Takođe, ovo je skoro pa vapaj za Đukanovićem i vremenom njegove vladavine, što je paradoksalno jer upravo njegovi sledbenici priželjkuju smjenu AV, dok se zvanična Podgorica ne miješa u unutrašnja pitanja Srbije. Kakve čari balkanske politike", naveo je Čarapić.

Komentari (13)

POŠALJI KOMENTAR

DON QUIJOTE

Kad bi Spajić čitao ove komentare,tako iskrene i iz dubine duše naroda crnogorskog,uzeo bi kartu u jednom smjeru i napustio ovu čestitu državu koju vara i u kojoj je nepoželjniji i od Mandića i Kneževića.Ali on je tu po zadatku i dok ne obavi "dvojno državljanstvo" njegov teflon-obraz će sve podnije

chronicler

Nečemurno, nekulturno, jadno, oskudno obrazovano, a otrovno... Je li građane CG stid da ih Ovo predstavlja u javnosti, i bilo đe?

Jelena

Persone Non grata iz PES, po nalogu Vucica, ste glasali za genocid u Jasenovcu, sada lizite ,oni sto Vucic izbaci iz sebe, na zadnji otvor. Sve ste vise gnjide Vuciceve, svako malo dobijete samarcine, a ne ohladite se od prethodnih. Pi ljige!