17 °

max 23 ° / min 16 °

Srijeda

25.09.

23° / 16°

Četvrtak

26.09.

24° / 16°

Petak

27.09.

25° / 17°

Subota

28.09.

26° / 18°

Nedjelja

29.09.

22° / 13°

Ponedjeljak

30.09.

20° / 11°

Utorak

01.10.

20° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
PES: Građane informišemo plaćenom uslugom Pošte, za razliku od DPS-a koji je to radio putem Skaja

Politika

Comments 4

PES: Građane informišemo plaćenom uslugom Pošte, za razliku od DPS-a koji je to radio putem Skaja

Autor: Antena M

  • Viber

Razumljiva je panika poslanika DPS-a Andrije Nikolića koji je danas obznanio da je Pokret Evropa sad! štampao materijal u kom građanima prezentuje osnovne mjere programa “Evropa Sad 2, poručili su iz PES-a.

Ono što čudi je, kako su istakli, da uznemirava javnost navodnom zloupotrebom nekog državnog resursa konkretno Pošte Crne Gore.

"Istina je da je Pokret Evropa sad! iskoristio komercijalnu uslugu Pošte Crne Gore, istu ugovorio i platio po cjenovniku, što se može vidjeti na računu koji prilažemo.

Nikolić je ovaj zaključak vjerovatno donio misleći da Pokret Evropa sad! radi ono što je bio manir njegove partije dok je bila na vlasti. Istini za volju DPS nije mario za komunikaciju sa građanima pa su djelove njihovog programa saznali uglavnom iz transkripata SKY aplikacije", naveli su iz PES-a u reagovanju na izjavu Nikolića.

Iako, kako su dodali, žale što je DPS staru podvalu da program “Evropa Sad 2” ne postoji zamijenio novom, najvažnije je da informacije o tom programu, pravovremeno i precizno predoče onima na čiji standard će pozitivno uticati.

Komentari (4)

POŠALJI KOMENTAR

Mrki

Na ovu skupocu valjao bi i golub pismonosa, makar za supu

Andrija

Bi li mi neko objasnio, a da nije Čarapić Vasilije, jer za njega stomaka nejmam, kako je PES uslugu fakturisanu 13. avgusta platio 8. avgusta? Ovđe kao da postoji nečesova smutnja s istinom i regularnošću? Pitam za tuzioca.