Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Čarapić najavljuje da će od Abazovića tražiti objašnjenje niza afera

Izvor: Mina

Politika

Comments 5

Čarapić najavljuje da će od Abazovića tražiti objašnjenje niza afera

Autor: Antena M

  • Viber

Odgovarajući na najavu bivšeg premijera Dritana Abazovića da će u petak na sjednici Skupštine "raskrinkati" Pokret Evropa sad, poslanik PES Vasilije Čarapić objavio je na društvenoj mreži X niz optužbi na račun Abazovića, koja će biti pojašnjena na predstojećoj sjednici.

"Taman da pojasnimo građanima zašto jedan investitor koji je uložio u poljoprivredni projekat u Tuzima kune ime Dritana Abazovića i bježi iz Crne Gore, da pojasnimo šta se to plaćalo američkom lobisti iz državnog budžeta - da li promovisanje Crne Gore ili knjige Dritana Abazovića, da pojasnimo koji je investitor u decembru 2021.god ostvario dječačke snove Dritanu Abazoviću i zauzvrat dobio obećanje da će se država poravnati sa njim u jednoj arbitraži, da pojasnimo ko je u srce Vlade doveo prevaranta koji je obećavao luksuzne hotele u Baru a da pritom nije ništa imao napismeno, da pojasnimo ko je davao pasoše ljudima koji su sprovodili poreske prevare itd itd", naveo je Čarapić, pored ostalog, u objavi na mreži X.

Komentari (5)

POŠALJI KOMENTAR

Miro

A pitanje o najvećoj pljacki , kriminalu , veleizdaju i korupciji : pitanje o tkz , sramnim “ tu ugovoru”

!!!

A tunjel?Najveći kriminalni akt u istoriji CG.A organizator ga zatrpao.Šta je nestalo i koliko?Kad će odgovori?Kad će se hapsiti Brat&co?

Katunjani-Miogost

Što god kažu optužujuće ,jedni za druge ,iz vladajućih struktura ,partija u vlasti , blago rečeno , u pravu su. I da nije sudstvo probušena brana,kao i MUP. Bio bi to dragocjeni rezervoar ,dokaza i činjenica ,za nadu u ozdravljenje , potonulog društva .