24 °

max 24 ° / min 16 °

Srijeda

25.09.

24° / 16°

Četvrtak

26.09.

24° / 16°

Petak

27.09.

25° / 17°

Subota

28.09.

26° / 18°

Nedjelja

29.09.

21° / 14°

Ponedjeljak

30.09.

20° / 11°

Utorak

01.10.

19° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Žugić: Neću podnijeti ostavku, građani Žabljaka su mi dali legitimitet

Izvor: Media Biro

Politika

Comments 9

Žugić: Neću podnijeti ostavku, građani Žabljaka su mi dali legitimitet

Autor: Obrad Pješivac

  • Viber

Predsjednik Opštine Žabljak Radoš Žugić, preko društvenih mreža osvrnuo se na navode iz saopštenja NVO “Antifašisti Žabljaka”. Njegov post na fejsbuku prenosimo u cjelosti. 

“U svom saopštenju NVO ,,Antifašisti" Žabljak konstatuje da je stanje u gradu pod Durmitorom ,,na nivou virtuelnog" i pozivaju na ,,skraćenje muka" građana, tako što će se skratiti mandat Skupštini i podnijeti ostavke na rukovodeće funkcije.

Jedino što je virtuelno u cijeloj priči je pomenuto udruženje. Za koje svi znaju da postoji i koje se s vremena na vrijeme oglasi, ali niko ,,ne zna" ko stoji iza njega. Makar formalno ne zna, iako se mi u Žabljaku svi poznajemo.

Nije lako gledati brojne investicije u našem gradu, koje građani pozdravljaju u velikom broju. ( Ulica Svetog Save, dječije igralište, gradski park pun posjetilaca  i djece, modernizovani sportski tereni, uređena Macanska poljana, novi objekat Turističke organizacije, sanirana deponija...). 

Glavna gradska saobraćajnica dobija novo ruho i zamislite, po prvi put ćemo dobiti standardnu i propisnu saobraćajnu signalizaciju. Toliko o tome koliko smo odmakli bili u prethodnom periodu. 

,,Namučili" smo građane i  turiste ovoga ljeta sa koncertima, dječijim predstavama i priredbama,  interaktivnim radionicama  i drugim brojnim manifestacijama. 

,,Namučile" su se i porodilje iz naše opštine koje od ove godine od opštine dobijaju 700 evra za svako dijete  i one nezaposlene koje primaju mjesečnu naknadu do navršene godine dana djeteta.  

Jednako se ,,muče" i učenici kojima lokalno rukovodstvo finansira prevoz do škole i maturanti kojima smo finansirali dio ekskurzije i poljoprivrednici koji su prvi put dobili premije. 

,,Namučeno" je školstvo i zdravstvo u našem gradu zbog sveobuhvatne pomoći koju ima od lokalne samouprave. 

Od ministra zdravlja sam dobio čvrste garancije da će se odmah nakon godišnjih odmora riješiti pitanje vozača u Domu zdravlja. 

I na kraju, naravno da neću podnijeti ostavku. Građani Žabljaka su mi dali legitimitet da u njihovo ime donosim odluke, koje do sada nisu na bilo koji način oštetile naš grad niti su uticale na kvalitet života građana”, saopštio je Žugić.

 

Komentari (9)

POŠALJI KOMENTAR

Mikusa

@Zzzzzzzzzz e, odista jeste! Kako naočito momče, slika mu se ne ukrala! Zamisli, pa se ono odaziva na Predsjedniče...pardon - Predsedniče, po mogućnosti na ćirilici napisano...Ljepotan Žabljački...

Zzzzzzzzzz

@Mikuša ———- je li ovo Pesednik ovaj sa slike—- je li stvarno? Il se neko sali?

Tajfun

Bivsi Predsjednici opstine Zabljak su bili visoki intelektualci i gospoda,sadasnja opstinska garnitua u Zabljaku je skup polupismenih,nepismenih i nesposobnih protua,da" OVO NEMA NIDJE"!