24 °

max 24 ° / min 16 °

Srijeda

25.09.

24° / 16°

Četvrtak

26.09.

24° / 16°

Petak

27.09.

25° / 17°

Subota

28.09.

26° / 18°

Nedjelja

29.09.

21° / 14°

Ponedjeljak

30.09.

20° / 11°

Utorak

01.10.

19° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Ibrahimović: Onaj kome smeta što je BS u novoj rekonstruisanoj Vladi taj nije prijatelj Bošnjaka

Izvor: Screenshot

Politika

Tag Video
Comments 62

Ibrahimović: Onaj kome smeta što je BS u novoj rekonstruisanoj Vladi taj nije prijatelj Bošnjaka

Autor: Antena M

  • Viber

Potpredsjednik Vlade i ministar vanjskih poslova mr Ervin Ibrahimović, kazao je u intervjuu za Radio i televiziju Rožaje da Bošnjačka stranka nije odustala od svojih principa na kojima čvrsto stoji godinama i poručio da “dok je BS u Vladi, građani Crne Gore ne treba da brinu za njen suverenitet, integritet i evroatlanski put”, saopšteno je iz BS.

Dodao je i da onaj kome smeta što je BS u novoj rekonstruisanoj Vladi taj nije prijatelj Bošnjaka, niti prijatelj nezavisne, multietničke, multivjerske, građanske Crne Gore. “Nemamo ni promil sumnje da smo donijeli ispravnu odluku”.

Predsjednik BS-a je istakao i da će ministri iz te partije imati značajan uticaj na unutrašnju, a ne manje važno i vanjsku politiku Crne Gore, jer ona bez rezerve mora biti proevropska i evroatlanska.

Ibrahimović je kazao i da je formiranje Ministarstva dijaspore ispunjene obećanja datog našim ljudima u dijaspori koje će odgovoriti kvalitetno na sve njihove potrebe, i to Ministarstvo će zahvaljujući Bošnjačkoj stranci biti most između države i dijaspore.

Predsjednik BS-a je kazao da je prilikom zvanične posjete Republici Turskoj, dogovoreno potpisivanje nekoliko sporazuma koji će direktno uticati na privredu, a bilo je riječi o razvoju turizma posebno vjerskog, i podcrtana je važnost razvoja sjevera Crne Gore.

Ibrahimović se osvrnuo i na probleme drvoprerađivača u Rožajama, kao i na probleme stanovnika u blizini divlje deponije Mostina i kazao da Vlada mora urgentno reagovati i imati više senzibiliteta kako bi se zaustavilo dalje iseljavanje iz te opštine a građani zštitili i dobili jednaka prava kao i ostali u Crnoj Gori. Kazao je da se Bošnjačka stranka neće baviti populizmom, već će voditi ispravnu politiku koja će unaprijediti život građanima Rožaja.

Komentari (62)

POŠALJI KOMENTAR

herceg

ne pada mi na pamet. potrositi minut vremena , na ovoga...

Početnik

@SEDMIBATALJON .treba dobro provjeriti je li bio u sedmom bataljonu..i ako jeste..koje je oružje dužio..i koje su mu bile namjere.

miki

Ibrahimoviću pokloni se četnicima oni su ti prijatelji dok im trebaš a poslije "kukaju turci leleču bule". sram te bilo.