19 °

max 23 ° / min 16 °

Srijeda

25.09.

23° / 16°

Četvrtak

26.09.

24° / 16°

Petak

27.09.

25° / 17°

Subota

28.09.

26° / 18°

Nedjelja

29.09.

21° / 13°

Ponedjeljak

30.09.

19° / 10°

Utorak

01.10.

19° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
DPS Nikšić: Devastiran Gordin most u Nikšiću, primjer nerada i aljkavosti lokalne vlasti

Politika

Tag Video
Comments 0

DPS Nikšić: Devastiran Gordin most u Nikšiću, primjer nerada i aljkavosti lokalne vlasti

Autor: Antena M

  • Viber

Kakav je odnos nikšićke vlasti prema svakom segmentu njihove nadležnosti, najbolje oslikava stanje na nikšićkim ulicama, trotoarima, mostovima, ocjenjuju  iz Opštinskog Odbora DPS Nikšić.

Kako su kazali, da nijesu u stanju održavati ni ono što je godinama stvarano pokazuje i stanje u kom se nalazi komunalna infrastruktura u svim mjesnim zajednicama.

“Trotoari zarasli u šiblje, smeće pored puta, deponije u koritima rijeka itd. Snimak sa Gordinog mosta u MZ Dragova Luka pokazuje odnos lokalne vlasti i prema kulturnim dobrima, dobrotvorstvu i istoriji”, navode iz DPS Nikšić.

Ovaj most na Bistrici, podsjećaju, izgrađen je 1902. godine. Podigla ga je Gorda M. Filipović, rodom od Đuranovića, kako bi djeca iz Dragove Luke bezbjednije prelazila zimi nabujalu Bistricu. U narodu je ostao poznat kao Gordin most.

“A prije nekoliko godina Pivara Trebjesa je postavila mobilijar, klupe i kante za smeće, koje se sad i ne vide, koliko su zarasle u šiblje. Neka što se ne vidi mobilijar nego se i most jedva nazire”, navode u saopštenju.

Iz Opštinskog odbora zaključuju kako je to slika i prilika rada lokalne uprave Nikšić, koje bi se pametni stidio, dok se nikšićki vlastodršci vjerovatno ponose.

 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR